Bellini je jedan od najpopularnijih talijanskih koktela, a ipak mnogi ni ne znaju za njegovu drugu verziju, Tintoretto. Priprema koktela je i više nego jednostavna, što će vam dobro, jer u ovom vremenu spremanja kolača teško stignete još raditi komplicirane koktele…

U trendu Apartman Sto ljudi... Najgori gosti na koje se tuže domaći iznajmljivači: "Dva tjedna nisu izlazili iz apartmana, ne znam što su radili" Pečeno pile s krumpirom Tjedni jelovnik Ne koštaju puno: 7 zaboravljenih, ali jako finih jela za svaki dan ovoga tjedna koja smo jeli u 80-ima Salata od svježih krastavaca Odlična uz roštilj Salata od svježih krastavaca: Fini preljev gotov za 5 minuta napravit će veliku razliku

Tintoretto

Sastojci:

Boca prošeka
3 velika šipka
2 limete (može i mandarine)

Priprema:

1. Šipak prerežite na pola, a potom ga ocijedite kao što bi to napravili s limunom.

2. Dobivenom tekućinom napunite 1/3 čaše, a ostatak s hladnim prošekom. 

3. Limetu nasjeckajte na krugove i ukrasite čaše te ubacite koju osvježavajući koktel.

Uživajte!