Sastojci: 
225 grama mljevene junetine 
225 grama sušene tjestenine
1 luk 
250 ml pilećeg temeljca 
250 ml umaka od rajčice
140 grama svježeg špinata
200 grama naribane mozzarelle
1 žlica maslinovog ulja 
1 čajna žličica sušenog origana 
½ čajne žličice soli 
½ čajne žličice papra
Priprema: 
1. Zagrijte pećnicu na 220 Celzijevih stupnjeva. 
2. U vatrostalnoj tavi prepržite kockice luka na maslinovom ulju. Pirjajte dvije minute pa dodajte mljevenu junetinu i origano. 
3. Meso pirjajte oko tri minute uz stalno miješanje dok ne potamni. 
4. U tavu ulijte pileći temeljac, umak od rajčice, sol i papar. Sve dobro promiješajte. 
5. Ubacite nekuhanu tjesteninu u tavu i pustite da tekućina zavrije. Poklopite tavu, smanjite temperaturu i pustite da se tjestenina termički obrađuje oko 12 do 13 minuta dok ne bude skuhana do kraja. 
6. Naribanu mozzarellu posipajte preko vrha, pa stavite u zagrijanu pećnicu oko dvije minute dok se ne rastopi. Dobar tek!
                    ${intro}
                    
            
        
 
               
               
               
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                            
