FlixBus zelena mreža autobusnih linija spaja sve više destinacija unutar Hrvatske te putnicima na domaćim putovanjima osigurava prednosti zelenih autobusa. Iako se do sada FlixBusom iz Hrvatske uglavnom putovalo u druge europske zemlje, od nedavno usluga, jednostavnost, udobnost i sigurnost ovih autobusa dostupna je i za domaća putovanja. Zelene boje od početka godine povezuju Osijek, Varaždin i Čakovec, a spojilo se 12 novih destinacija u smjeru Zadra, Splita i Slavonskog Broda.


Sve cijene i dostupne destinacije mogu se pronaći na web stranici FlixBusa, putem mobilne aplikacije ili na označenim prodajnim mjestima FlixBusa (turističke agencije), na autobusnim kolodvorima, na Tisku te u Hrvatskoj Pošti.

Autobusi s više prostora između sjedala Autobusi s više prostora između sjedala (Foto: PR)

Udobnost i doživljaj putovanja

FlixBus autobusi pružaju udobnost s više prostora između sjedala kako bi do svoje krajnje destinacije putnici stigli odmorni i zadovoljni. Za pokretni ured ili samo bezbrižno surfanje na raspolaganju je besplatan Internet kako bi u svakom trenutku putnik bio online ili u mogućnosti stvarati nove sadržaje, a pametni telefoni, tableti ili drugi gadgeti istovremeno se mogu puniti pored sjedala. Osim toga, prtljaga za FlixBus putnika je besplatna (1 ručna i 1 putna torba u prtljažnom prostoru), a toalet u samom autobusu dostupan za korištenje tijekom vožnje.

Kako doći do 20% popusta za svoje sljedeće putovanje?


Na stranici koju otvarate na ovom linku, upišete svoju mail adresu i stiže vam kupon s popustom od 20%. Kupon sadrži određeni kod kojeg prilikom odabira destinacije i kupovine karte online unesete u prostor predviđen za to. Kuponi se mogu preuzeti do 30.11. ili do isteka zaliha te vrijede za sva putovanja unutar Hrvatske također do 30.11.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju