Područje Zlatnog Papuka posljednjih godina postaje prava hit destinacija. Dok su u gradu vrućine, u Zlatnom Papuku šume, potoci i slapovi osiguravaju uvijek ugodnu temperaturu. Osim prirodnim, povijesnim i kulturnim znamenitostima, to područje privlači prilikama za aktivan odmor te mir i opuštanje na kontinentu.

Tako se na području Zlatnog Papuka uživati može u prvom aquaparku u Slavoniji - Shhhuma Aquaparku. Smješten u srcu Parka prirode Papuk donosi priliku za cjelodnevnu zabavu u šest bazena, tri tobogana, dječjem vodenom tornju i prskalištu te restoranima i barovima.

„Iznimno nam je drago da se područje TZ Zlatni Papuk predstavlja u pravom sjetlu i da naši gosti osim vrhunskog smještaja sad imaju i aquapark. Drago nam je da možemo najaviti i nove projekte, manifestacije i smještajne kapacitete kojim će naše područje osigurati kvalitetan odmor posjetiteljima koji traže moderan tip kontinentalnog turizma“, rekao je Tomislav Galić, direktor TZ Zlatni Papuk.

Ljeto u Slavoniji - 8 Putovanja Novi aquapark u Slavoniji: Zlatno osvježenje u Parku prirode Papuk

Suvremeni izgled i vrhunska arhitektura aquaparka dopuštaju da bazeni i okolna priroda dominiraju područjem. Uživanje i odmor na tako atraktivnoj, moderno uređenoj i vrhunski opremljenoj lokaciji može biti jednodnevni, ali i višednevni izlet, stoga oni koji planiraju duži boravak smještaj mogu pronaći u vilama ili super modernim kućama za odmor.

Komfor vrhunski opremljenih vila nadopunjuje ambijent zaštićene prirode. Smještene u Novom Zvečevu na 483 metra nadomorske visine okružene Parkom prirode Papuk, Vile Montis Aurea, Villa Vinka i Kuća za odmor Papuk opremljene su wellnessom s jacuzzijem te sunom, kao i unutarnjim i vanjskim bazenima, dječjim igralištima, biciklima i mnogim drugim sadržajima koji će upotpuniti svaki grupni ili obiteljski odmor.

Jednaki komfor kao moderne vile pružaju i Vallirea u Kaptolu, Kuća za odmor Slavonka u Alilovcima te Rustikalna kuća za odmor Larva u Trenkovu, uređene u tradicionalnom rustikalnom slavonskom stilu, s velikim okućnicama i pravim slavonskim ugođajem. Uz poznati tradicionalni doručak s domaćim specijalitetima ili pak ukusan ručak uz vina lokalnih vinarija, autentičan doživljaj Slavonije i Zlatnog Papuka je potpun.

Moderan interijer ili pak ugodna rustikalna atmosfera izvrsno će upotpuniti netaknutu prirodu najljepše slavonske planine koja obiluje označenim planinarskim stazama, biciklističkim rutama, prekrasnim vidikovcima i mnogim drugim aktivnostima poput adrenalinskog parka i sportskog penjanja na stijenama koji će pružit jedinstveno iskustvo onima željnima aktivnog odmora.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju