Željeli biste napuniti baterije ovoga proljeća i uživati u prekrasnoj prirodi? Posjetite Toskanu. Ova regija u središnjoj Italiji obiluje divnim krajolicima koji dođu do posebnog izražaja u toplijem dijelu godine. Toskana je poznata po finoj lokalnoj kuhinji i vinima, ali je i dom nekih od najpoznatijih djela renesansne umjetnosti.

Ako ste tip koji se voli izolirati i guštati u miru i tišini, iznajmite neku od toskanskih vila. Poput ove kamene kuće koja se prostire na 450 četvornih metara u Campu. Vila je u potpunosti obnovljena – od temelja do krova, a vlasnici su pokušali koristiti materijale karakteristične za ovo područje kako bi unutrašnjost izgledala što je moguće autentičnije.

Vila u Toskani - 7 Vila u Toskani - 7 (Foto: Airbnb.com)

U prizemlju vile nalazi se velika kuhinja, dvije blagovaonice i dvije prostrane dnevne sobe s velikim prozorima koje gledaju na prekrasan vrt, maslinik i stabla različitih voćaka. Na prvom katu kuće nalazi se četiri spavaće sobe s pripadajućim kupaonicama u kojima može prespavati maksimalno 14 osoba.

Vila je okružena s 10.000 četvornih metara zelenih površina, a u njenom sklopu nalazi se i bazen veličine 14x7 metara koji pruža prijeko potrebno osvježenje kada se temperature popnu u termometru do neugodnih visina.

Vila u Toskani - 1 Vila u Toskani - 1 (Foto: Airbnb.com)

Ovo je imanje idealno mjesto za odmor veće obitelji ili društva. Može biti i odlična polazišna točka za istraživanje ljepota Toskane. Vila je udaljena 10-ak minuta vožnje od Pise, 20-ak minuta od Lucce i sat vremena od Firenze. Za 15-ak minuta vožnje autom, pak, možete biti na moru.

Vila se iznajmljuje preko internetske platforme za najam smještaja Airbnb po cijeni od 517 eura za noć. Dio njenih ljepota, otkrijte u fotogaleriji na početku teksta.

Smještaj na rubu civilizacije: Neobične "građevine" u kojima biste mogli imati najbolji odmor u životu Airbnb Amerika - 1 Airbnb Amerika - 2 Airbnb Amerika - 3 +1 Airbnb Amerika - 4

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju