Rado biste proveli vikend na snijegu okruženi prekrasnom prirodom? Uputite se u Gorski kotar, koji ovih dana izgleda poput skijaško-sanjkaškog raja.

Imate li veću obitelj ili društvo s kojima biste željeli uživati u zimskim radostima, uputite se u srce Gorskog kotara – Mrkopalj. U njemu je smještena planinska kuća po imenu Zerm, koja obuhvaća tri spavaće sobe i tri kupaonice, a može odjednom primiti osam osoba.

Prostrana dnevna soba s divnim pogledom Prostrana dnevna soba s divnim pogledom (Foto: Airbnb.com)

U Zermu vam je na raspolaganju moderna i dobro opremljena kuhinja sa svim potrebnim sitnicama za pripremu finih jela, uključujući i veliki blagovaonski stol. Odmoriti se možete u prostranoj dnevnoj sobi s TV-om ravnog ekrana i satelitskim programima te besplatnim Wi-Fijem.

Zimski odmor za pamćenje

U hladnijem dijelu godine kada padine prekrije snijeg ta planinska kuća odlična je baza za sanjkanje i skijanje u blizini, a nakon cjelodnevnog boravka na otvorenom opustiti se možete u hidromasažnoj kadi i sauni, koje se također nalaze u sklopu kuće.

Na raspolaganju vam je i finska sauna Na raspolaganju vam je i finska sauna (Foto: Airbnb.com)

Kuća se iznajmljuje na internetskoj platformi za najam smještaja Airbnb po cijeni od 463 eura na noć. Dio njezina šarma otkrijte u fotogaleriji na početku teksta.

Šume pjevaju: Koliba u Gorskom kotaru za robinzonski odmor na 1000 metara visine Koliba Šume pjevaju u Gorskom kotaru - 11 Koliba Šume pjevaju u Gorskom kotaru - 10 Koliba Šume pjevaju u Gorskom kotaru - 9 +7 Koliba Šume pjevaju u Gorskom kotaru - 7

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju