Amerika nije samo rad i znoj, postoje i bezbrojne destinacije na koje turisti i dolaze, a ne samo odlaze. Pogledajte koja su najzanimljivija mjesta za posjetiti u SAD-u!

5. Chicago, Illinois
Poznat po „katastrofalnoj arhitekturi“ i „genijalnoj etničkoj hrani“, ovaj grad zaslužio je peto mjesto sa 79,2 bodova. Chicago je već godinama „Must visit“ destinacija, a ako se odlučite za posjet njegovi neboderi, restorani, muzeji i dućani zabavit će vas bilo da putujete solo, s boljom polovicom ili cijelom obitelji.

4. Honolulu, Havaji
Smatramo kako nema potrebe pretjerano komentirati zašto su se upravo Havaji pronašli na ovoj listi, no za one koji i nisu baš upoznati, Havaji su poznati po neizmjerno bogatoj prirodnoj baštini, netaknutoj prirodi i kilometarskim pješčanim plažama koje su gotovo uvijek praćene lijepim ženama.



3. San Francisco, California
S osvojenim trećim mjestom, San Francisco i dalje ostaje jedna od najomiljenijih turističkih destinacija u Americi, a poznat je po odličnim umjetničkim muzejima, galerijama, operi, hrani i predivnim četvrtima.



2. Santa Fe, New Mexico

Sa samo dva boda manje od Charlestona prošao je Santa Fe, koji je time svrstan na drugo mjesto ljestvice. Ovaj grad poznat je po odličnim restoranima, bogatoj kulturnoj baštini, a cjelokupna atmosfera je ocijenjena kao odlična.



1. Charleston, South Carolina
S osvojenih 83.2 boda, ovaj se je grad našao na prvom mjestu ljestvice najpopularnijih gradova Amerike. Sunce, pijesak, povijest, dobra hrana i ljubazni ljudi samo su neki od epiteta koji krase ovu, u posljednje vrijeme iznimno popularnu destinaciju. Impresivna arhitektura i zaista predivne plaže oduševit će zaista svakog posjetitelja.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju