1.
Koncept Orange solarnog šatora
Koncept solarnog šatora razvila je i dizajnirala tvrtka Telecom Orange u suradnji sa Američkom dizajnerskom tvrtkom Kaleidoscope. Šator je jedan od najnaprednijih koji su ikada izumljeni, ima mogućnost napajanja raznih uređaja kao što su mobiteli ili GPS navigacija, a možete ga kontrolirati putem Wireless control huba.

2. JakPak – Jakna + Šator + Vreća za spavanje
Zašto nositi jaknu, šator i vreću za spavanje kad sve to troje možete naći u ovom novoizumljenom šatoru koji služi kao sve od navedenoga? Šator možete koristiti kroz tri godišnja doba, štiti od vode i raznih drugih vremenskih neprilika.

3. Mountain Hardware Stronghold Camping Tent
Šator koji će vas štititi i od najlošijih vremenskih neprilika, konstruiran je tako da u njega stane čak desetosoba. Pa tko ne bi htio na neki od svjetskih vrhova ovako opremljen?

4. Nyamuk Tent
Šator koji možete postaviti na tlo ili pak objesiti na drvo. On je koncipiran da služi kao vreća za spavanje, a u sebi ima i mrežu protiv komaraca.

5. Vessel Tent
Šator koji u sebi sadrži ruksak i jaknu, a ukoliko je jako vruće, možete ga jednostavno zabaciti preko ramena te ga na jednostavan način prenositi kao jaknicu.

6. Kahuna
Tko bi rekao da ovo postoji? Kahuna je brodić s kojim možete kampirati na moru ili jezeru. Inspiriran je oblikom i dizajnom kanua, a napravljen je za rekreacijske svrhe po raznim vremenskim uvjetima.

7. Treepee
Zanimljiv koncept šatora koji jednostavno objesite na granu i nadate se da grana ne pukne. U njega stanu dvije osobe, a otporan je na sve vremenske uvijete.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju