One Room Hotel - Prag, Češka
Noćenje: $ 900Ovaj je apartman jedino mjesto gdje vam pogled na grad neće pokvariti bizaran izgled televizijskog tornja Žižkov. Zašto? Jer se apartman nalazi upravo na njegovom vrhu!

Life is Good - Noord Brabant, Nizozemska
Noćenje: $ 185

Nalazi se na staroj farmi u provinciji Noord-Brabant. Na raspolaganju vam je privatna teretana, vrt, roštilj, soba za sastanke, sauna...

Central Hotel - Kopenhagen, Danska
Noćenje: $ 330

Smješten je u bivšem bordelu, odmah iznad najmanjeg kafića u Kopenhagenu. Nije baš komforno, ali je slatko. U njega stane bračni krevet, TV ravnog ekrana, i super jeftini mini bar. Više vam i ne treba.

A Room For London - London, Velika Britanija
Noćenje: $ 500 za dvoje; $ 200 za jednog

Teško da postoji išta ekskluzivnije od ovog brodskog apartmana na vrhu Southbank Centre's Queen Elizabeth Hall. Iako brod možda izgleda malen, na raspolaganju vam je dvokrevetna soba, mala kuhinja, biblioteka i terasa s jedinstvenim pogledom.

Hotel Droog - Amsterdam, Nizozemska
Noćenje: Dostupno na upit

U sklopu sjedišta dizajnerske firme Droog postoji jedna jedina soba za iznajmljivanje. Ima potpuno opremljenu kuhinju i kupaonicu, sobu za sastanke i prekrasan pogled na grad.

CasaManni - Rim, Italija
Noćenje: Između $960 i $1500 - ovisno o godišnjem dobu

Apartman izgrađen u palači iz 17. stoljeća u središtu Rima s pogledom na grad sa svakog prozora, uključujući i kupaonicu. Ukrašen najfinijim porculanom i srebrom, vlasnik posjeduje i tvrtku za proizvodnju maslinovog ulja, pa svakako na odlasku očekujte na poklon bocu ekstra djevičanskog.

The One hotel - SiemReap, Kambodža
Noćenje: od 160 $

Dvoetažni apartman ima kišni tuš, krevet od tikovine i ekskluzivnu krovnu terasu.

Havenkraan van Harlingen - Harlingen, Nizozemska
Noćenje: $ 438

Prilagođena unutrašnjost lučke dizalice. Ono što je posebno jest da pogled na grad - mijenjate okretanjem kabine. 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju