Uživate u vožnji biciklom i istraživanju novih, uzbudljivih i zanimljivih predjela kroz netaknutu prirodu i uz atrakcije? Jedna od sve popularnijih kontinentalnih destinacija u Hrvatskoj, Požeško-slavonska županija ulaže u svoju biciklističku infrastrukturu, svoj najveći potencijal. Pronađite svoj primjerak biciklističkog vodiča Biciklom kroz Požeško-slavonsku županiju i saznajte što vas sve očekuje u zelenoj županiji ukrašenoj brdima i dolinama.

Turistička ponuda za bicikliste

Bike vodič daje uvid u Požeško-slavonsku županiju u svjetlu biciklizma upirući prstom u jedinstveni UNESCO-ov Geopark i Park prirode Papuk, na atrakcije poput Ceste vina i ruža i vodi vas kroz cijelu županiju prolazeći i istražujući njezina brda i doline. Govori o hrani i vinu, o marljivim rukama i plodnom tlu, o mjestima od kojih zastaje dah te donosi preporuke jela i restorana gdje ćete najbolje vratiti energiju nakon okretanja kotača.

Bike vodič Bike vodič (Foto: PR)

Korisne informacije

Ne morate brinuti ni o čemu: biciklističke rute, smještaji, servisne stanice za popravak bicikla, pa i specijalizirane turističke bike agencije bit će vam suputnik u vašem istraživanju županije i sve su navedene u novoj brošuri. Vodič je izdan u suradnji Hrvatske turističke zajednice, Turističke zajednice Požeško-slavonske županije i marketinške agencije SCRIBO PR iz Čakovca koja iza sebe ima već nekoliko sličnih publikacija. Možete ga besplatno preuzeti s poveznice.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju