Dugo se niste odmorili? Teško vam pada vremenska prognoza koja se mijenja iz dana u dan? Ako su odgovori potvrdni, vrijeme je da se zaputite na Jadran i odmorite kako spada prije početka ljetne sezone. Pronašli smo idealan hotel koji spaja luksuz, wellness i opuštanje.

Ljeto će stići brzo, a vi biste ipak već sad potegnuli na more? Super, pronašli smo idealan hotel na Jadranu koji će vas zaista razmaziti. Saznajte kako je to spojiti luksuzan odmor uz izvrsne opuštajuće trenutke u jednom od najsuvremenijih i najmodernijih wellness i beauty centara na Jadranu.

Odabrali smo mjestašce Podstrana koje se smjestilo samo osam kilometara južno od Splita, što znači da ste izvrsno pozicionirani ako želite istražiti obalu. Mjesto je to u kojem ćete pronaći praslavensku mitološku baštinu, a ako su vam poznati nazivi Perun i Zmijski kamen, ovdje ćete zaista uživati.

Naime, priča seže još u davno 7. i 8. stoljeće na teritorij današnje Republike Hrvatske, a radi se o toponimima koje su ovdje sa sobom donijeli prvi hrvatski doseljenici. Samim time, ovo je najstarije svjedočanstvo hrvatske prisutnosti, a uz Peruna i Zmijski kamen, Gospa u Siti ključni su toponimi koji predstavljaju autentične tragove praslavenskog sakralnog tumačenja krajobraza.

Kad ste u Podstrani, prošećite se do antičkog lokaliteta Sveti Martin, rodne kuće Ante Kaštelančića, a popnite se i na brdo Perun, istražite Vilanjski grad i najveću podstransku prapovijesnu gradinu Obloženicu.

No ipak, ovdje ste stigli radi odmora i wellnessa. Za vas smo odabrali hotel Le Méridien Lav, koji se diči novootvorenim wellness i spa centrom RE:CUPERA, koji slovi kao najsuvremeniji i najopremljeniji beauty centar na Jadranskoj obali.

Zaista ćete uživati u pogledima na more i okolne otoke. Zamislite kakva je to neopisiva sreća probuditi se s panoramskim pogledom na Jadransko more. No prije uživanja u wellnessu dobro ćete se naguštati u hrvatskoj, mediteranskoj, ali i svjetskoj gastronomskoj ponudi.

Stiglo je i vrijeme za opuštanje. Birajte između Hammama, infracrvene saune sa zidovima od himalajske soli, aroma parne kupelji, tropskog kišnog tuša i hladnog tuša, talaso parne kupelji ili pak finske saune. Naša je preporuka da svakako isprobate aroma essence parnu kupelj, gdje se od vas očekuje jedino da ležite i opustite se uz poglede na zvjezdano nebo na stropu.

Iskoristite super ponudu i provedite super vikend u Podstrani u hotelu Le Méridien Lav. Osim što je ponuda super, super je i ako imate karticu Mastercard® ili Maestro® kartice, koje vam omogućuju dodatnih 10 % popusta do 29. veljače. Požurite i rezervirajte svoj luksuzni wellness odmor na Jadranu.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju