Sanjate o bijegu u netaknutu prirodu i što dalje od svakodnevnog stresa? Planinska kuća Nola&Ivano u Delnicama idealna je za ovu avanturu.

Drvena kuća prostire se na 260 četvornih metara, a obuhvaća četiri spavaće sobe za maksimalni smještaj osam osoba. Baš zato dobar je izbor za veće obitelji ili manja društva.

Planinska kuća ima prostrani dnevni boravak s kaminom i veličanstvenim pogledom na zapanjujuću prirodu Gorskog kotara. Na raspolaganju su vam i tri kupaonice, potpuno opremljena kuhinja s blagovaonicom, ali i kućna teretana.

Planinska kuća Nola&Ivano, Delnice - 2 Planinska kuća Nola&Ivano, Delnice - 2 (Foto: Airbnb.com)

Tu je i popločano dvorište s pogledom na vrt na kojem se nalazi roštilj za pripremanje jednostavnih, ali slasnih obroka. Opustiti se možete u jacuzziju na otvorenom, a gosti se mogu poslužiti i besplatnim parkiralištem za dva automobila u sklopu kuće.

Planinska kuća Nola&Ivano se iznajmljuje preko internetske platforme Airbnb po cijeni od 2049 kuna na noć. Dio njenog šarma otkrijte u fotogaleriji na početku teksta.

Ideja za vikend: Pješačenje kroz prirodu neodoljivog Gorskog kotara uz lokalne vodiče Izleti u Gorskom kotaru - 6 Izleti u Gorskom kotaru - 4 Izleti u Gorskom kotaru - 3 +2 Izleti u Gorskom kotaru - 2

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju