U potrazi za lijepim smještajem za odmor u prirodi, nedaleko od mora i planina, put vas može odvesti do Gorskog kotara, gdje vas čekaju dvije kuće za odmor: Jela i Smreka. Kuće blizanke, kako im vlasnici tepaju, izgrađene su u planinsko-rustikalnom stilu. Svaka kuća ima saunu, hidromasažni bazen, podno grijanje, kamin i pregršt razne opreme koja vam može zatrebati dok ste na odmoru. Kuće su kategorizirane sa četiri zvjezdice i svaka može primiti 4+2 gosta.

"Gorska bajka nalazi se u selu Stara Sušica, u kojem se može pogledati prekrasan kameni dvorac Stara Sušica, koji je izgradila obitelj Frankopan i u kojem se tijekom ljeta za djecu organizira Škola magije Harry Potter. Pored dvorca se nalazi novootvoreni Centar za velike zvijeri", kažu vlasnici. 

Jela i Smreka nalaze se na rubu šume i predstavljaju idealno mjesto za odmor i opuštanje u prirodi. Ako vam se ne da nikamo ići autom, kroz šume koje okružuju kuće prolaze kilometri i kilometri šumskih putova savršenih za višesatne šetnje i vožnju biciklom.

Gosti koji žele aktivniji odmor zimi se mogu sanjkati u Gorskoj bajci ili na nekom od obližnjih sanjkališta, skijati na jednom od obližnjih skijališta (Petehovac i Čelimbaša) ili klizati u Delnicama, a ljeti planinariti, voziti bicikl ili se kupati u nekom od obližnjih jezera ili rijeka, kažu vlasnici i dodaju kako u blizini Gorske bajke, oko pola sata vožnje autom, možete posjetiti i doživjeti više prirodnih ljepota i znamenitosti Gorskog kotara. 

"Ondje su primjerice: kanjon Kamačnik, Lokvarsko jezero, spilja Lokvarka, jezero Bajer, jezero Lepenica, spilja Vrelo, park-šuma Golubinjak, Orlove stijene, Bijele i Samarske stijene, Nacionalni park Risnjak, Zeleni vir i Vražji prolaz, Kaubojsko selo Roswell..." kažu. 

Zaželite li se odmora u Gorskoj bajci, imamo za vas odličnu vijest! Ako ste slobodni u terminima od 20. do 22. ožujka, možete osvojiti besplatni boravak za dvije osobe. Sve što trebate jest odgovoriti na kreativno pitanje na Instagramu punkufera: "Kako izgleda vaš idealan dan u prirodi?", a najkreativniji odgovor bit će nagrađen smještajem. 

Više o bajkovitim kućicama za odmor možete doznati na Facebooku ili na njihovoj stranici.

4 kilometra od Metkovića: Nestvarno lijepo mjesto zbog kojeg se isplati otputovati na jug Bosne i Hercegovine Hutovo blato, Bosna i Hercegovina - 3 Hutovo blato, Bosna i Hercegovina - 1 Hutovo blato, Bosna i Hercegovina - 2 +6 Hutovo blato, Bosna i Hercegovina - 4

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju