Ako ste u potrazi za kakvom bajkovitom kućicom za odmor nedaleko od Zagreba, put bi vas mogao odvesti u Seketin gdje vas čeka Romana. Na sat vremena od Zagreba, smještena u prirodi, Romana je drvena kućica u mirnom kraju, nedaleko od šume.

Kuća ima sve što je potrebno za pravi odmor, od saune do bazena, kao i prostor za roštiljanje. Kućni ljubimci su dozvoljeni, a vodite li sa sobom djecu, imat će dovoljno prostora za zabavu i igru – ljuljačka, klackalica i trampolin neki su od saržaja. Na raspolaganju su dvije spavaće sobe, dnevna soba, blagovaonica, kuhinja, kao i velika natkrivena terasa. Odrasli se također mogu zabaviti igrajući badminton ili nogomet.

Kako pišu gosti u svojim komentarima na Airbnbu, Romana je idealno mjesto za bijeg u prirodu gdje svatko može pronaći svoj komadić mira, ali i zabave. Smještaj ih je dočekao besprijekorno čist, a za domaćina imaju samo riječi hvale zahvaljujući njegovoj susretljivosti. Ako se želite buditi s pogledom kroz prozor na prirodu ili uživati uz kamin, Romana u Seketinu bi mogla biti upravo ono što priželjkujete. Cijena noćenja se kreće od oko 850 kuna.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju