U slovenskoj općini Bohinj smjestilo se idilično mjestašce Stara Fužina. To tipično alpsko selo s očuvanim starim seoskim kućama postoji od davnina, a danas ondje posjetitelji traže odmor u prirodi, daleko od gužvi. Zoisova kurija, Vražji most, stara sirana koja je preuređena u Planšarski muzej, crkva sv. Pavla neke su od zanimljivosti koje možete obići, ali mnogi će reći najljepše je od svega pronaći kakav smještaj s pogledom na prirodu i uživati u zimskom odmoru.

Do Stare Fužine treba oko dva i pol sata od Zagreba ili Rijeke oko jednog sata od Ljubljane, a blizu je i jezero Bohinj u triglavskom nacionalnom parku. Okružen planinama, Bohinj je popularno odredište jer između ostalog obiluje slapovima, klancima i netaknutim, raskošnim šumama. U tom kraju Slovenije možete i skijati, sanjkati, baviti se skijaškim trčanjem ili hodati s krpljama na nogama po snijegu. U potrazi za smještajem za oko nam je zapela Hike & Bike Chalet na Bookingu koja zimi izgleda osobito idilično, prekrivena snijegom.

Kuća ima vrt s opremom za roštilj, ležaljkama, terasom i dječjim igralištem. U potkrovlju se nalaze dvije spavaće sobe, dnevni boravak s potpuno opremljenom kuhinjom, kupaonica i blagovaonica. U blizini je i trgovina i restoran tako da nećete ostati gladni. Detalje možete provjeriti na Bookingu, a fotografije kuće pogledajte i u našoj galeriji.

Resetiranje u Deželi: Buđenje s pogledom na jezero i planine u predivnoj prirodi Jasna Chalet Resort - 3 Jasna Chalet Resort - 5 Jasna Chalet Resort - 2 +1 Jasna Chalet Resort - 1

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju