Na 305 metara nadmorske visine u općini Klenovnik u Varaždinskoj županiji smještena je kuća za odmor Bitoševje. Idealno je mjesto za one koji se žele odmoriti u prirodi te uživati u miru i tišini.

Kuća je smještena usred šume, a ima zapanjujući pogled na zagorske brege i Ivančicu.

Kuća za odmor Bitoševje ima dvije spavaće sobe s pripadajućim kupaonicama i prostrani dnevni boravak za maksimalni smještaj šest osoba. Tu je i dobro opremljena kuhinja s velikom blagovaonicom te spa zona sa saunom i jaccuzijem.

Okružena divnom prirodom Okružena divnom prirodom (Foto: Airbnb.com)

Na raspolaganju vam je prekrasno uređen vrt s vanjskim tušem i prostorom za sunčanje te natkrivena terasa s velikim roštiljem, na kojoj možete uživati s obitelji i prijateljima. Imate pristup čak i zemljanom teniskom terenu.

U sklopu imanja nalazi se i šarmantna glamping-kućica, koja sadrži spavaću sobu i vlastitu kupaonicu, a koja može smjestiti još dvije osobe. Prilikom rezervacije potrebno se informirati o raspoloživosti tog objekta.

Kuća za odmor Bitoševje Kuća za odmor Bitoševje (Foto: Airbnb.com)

U okolici možete uživati u prekrasnoj prirodi – od jezera Bitoševje do Mačkove špilje, ali i u ljepotama Trakošćana.

Kuća za odmor Bitoševje iznajmljuje se preko internetske platforme Airbnb po cijeni od 220 eura na noć. Dio onoga što nudi pronađite u fotogaleriji na početku teksta.

200 metara od plaže: Kućica na Jadranu u kojoj želimo provesti produženi vikend Kućica Zatanki, Ćunski na Lošnju - 5 Kućica Zatanki, Ćunski na Lošnju - 4 Kućica Zatanki, Ćunski na Lošnju - 3 +2 Kućica Zatanki, Ćunski na Lošnju - 2

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju