Boravak u kućici na osami i po mogućnosti s pogledom na more savršeno je rješenje ako se želite opustiti i uživati u miru i tišini. Kućica Zatanki u naselju Ćunski na otoku Lošinju jedno je od takvih idiličnih mjesta.

Kućica Zatanki smještena je na fantastičnoj lokaciji otprilike osam kilometara od Malog Lošinja. Ima pogled na prekrasno Jadransko more i udaljena je od prve plaže samo oko 200 metara. Štoviše, s obzirom na to da je kuća udaljena tri kilometra od "civilizacije", na plaži ćete ovdje vjerojatno biti sami.

Kućica se nalazi na izoliranom mjestu Kućica se nalazi na izoliranom mjestu (Foto: Airbnb)

Lokalno stanovništvo bavi se ribarstvom i poljoprivredom, a tek u posljednje vrijeme u Ćunskom se razvija turizam. Sjajno je to mjesto za uživanje u klasičnim morskim aktivnostima poput kupanja i sunčanja, a u malom zaljevu možete i zaroniti uz masku i dihalicu.


Kućici je moguće pristupiti automobilom i ostaviti ga na privatnom parkiralištu. Na raspolaganju vam je jedna spavaća soba za smještaj dvije osobe, mala kuhinja i kupaonica. Najljepše je pak sjesti na terasu i uživati u spektakularnom pogledu na okolicu.

Cijena boravka ovisi o dobu godine u kojem planirate doći. U toplijem dijelu godine možete je iznajmiti preko internetske platforme Airbnb od 175 eura po danu. Što sve nudi, pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.

30 minuta od Zagreba: Drvena kućica nadomak Zagorja za savršen proljetni odmor Kućica, Luka, Zagrebačka županija - 8 Kućica, Luka, Zagrebačka županija - 10 Kućica, Luka, Zagrebačka županija - 9 +6 Kućica, Luka, Zagrebačka županija - 7

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju