Smješten na zapadu zemlje, omeđen valovima Atlantika, Agadir je jedan od bisera Maroka. Bez obzira na godišnje doba, sunce prosipa svoje zrake, a grad uživa u ugodnoj klimi. Iznad svega, njegova 10 kilometara duga obala nudi turistima prekrasan pogled na plavetnilo oceana i priliku za kupanje u najboljim uvjetima.

Glavno ljetovalište države, grad s 300 sunčanih dana godišnje, pun je aktivnosti. Uz samu obalu, kafići i restorani otvaraju vam svoja vrata, upoznaju vas s lokalnom gastronomijom i tjeraju vas da u sebi probudite pravog istraživača novih avantura. Otvoren prema oceanu i svijetu, Agadir je aktivan grad u kojem se dobro možete opustiti. Ako vam dosadi, za svega dva sata vožnje autobusom doći ćete do Marakeša, jednog od najživljih gradova ove šarene države.

Od Zagreba do Maroka možete putovati gotovo cijele godine i to rezervacijom kombinacije letova niskobudžetnog avio prijevoznika Ryan Air. U nastavku istražite nekoliko prijedloga termina koji su dostupni po zaista niskim cijenama.

13.9. 2022. – 29. 9. 2022. = od 647 kn
20.9. 2022. – 24. 9. 2022. = od 700 kn
24.9. 2022. – 30. 9. 2022. = od 685 kn

Istražite sve letove prema Agadiru ovdje.

Važne informacije prije samog putovanja

Prije nego se odvažite na planiranje putovanja i samog odlaska na zračnu luku, savjetujemo vam da istražite koje su aktualne mjere na snazi u Maroku. Aktualne informacije možete pratiti ovdje.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju