Kanari, omiljeni otoci vječnog proljeća po čijim se plažama čitave godine možete šetati u japankama postali su bliži nego ikada, ako putujete iz Zagreba. Ryanair, jedan od najvećih europskih niskotarifnih avioprijevoznika s letovima do Lanzarotea kreće početkom studenog.

Dobra je vijest da su dolasci i odlasci planirani za subote, što putovanje na Kanare čini praktičnijim za one koji moraju voditi računa o broju dana koje imaju na raspolaganju za godišnji odmor. Tako trenutno povratna karta do Lanzarotea stoji oko 100 eura.

Predivno španjolsko otočje u Atlantskom oceanu od svoje je domovine udaljeno 1324 kilometra i puno je bliže afričkom kopnu od kojeg ga dijeli tek oko sto kilometara. Bilo da poželite pustiti mozak na pašu u uvalama i plažama, planinariti i istraživati predivnu unutrašnjost otoka, Kanari imaju sunčanih dana za izvoz koje možete dobro iskoristiti.

Kad priroda gradi bazene: Najljepša mjesta za kupanje na španjolskom otoku vječnog sunca Tenerife - 5 Tenerife - 3 Tenerife - 2 +3 Tenerife - 1

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju