Još uvijek čekate povoljnu priliku za ljetovanje ili vam tek počinje godišnji, a ne želite potrošiti cijelo bogatstvo? Donosimo vam ideje za niskobudžetna ljetovanja. Crno jaje trenutno ima dobre ponudu za "budget" ljetovanja diljem Lijepe Naše, pa kliknite na ime smještaja i istražite koja vam ponuda najviše odgovara.

Hotel Laguna

Gradac, posljednji biser Makarske rivijere, nudi odličan smještaj u hotelu Laguna sa sedam noćenja s polupansionom. Hotel je smješten u mirnijem dijelu grada daleko od gužvi i pruža različite sadržaje za slobodno vrijeme.

Apartmansko naselje Lavande u Malinskoj

Iako jedno od starijih kompleksa, apartmansko naselje Lavande pravi je primjer dobrog omjera novaca i kvalitete. Velika prednost je i to što možete povesti svoje kućne ljubimce.

Budget ljetovanje u Biogradu na Moru

Smjestite se u privatnim kućama u sobama bez balkona, sobama s balkonom ili studio apartmanima te polupansionom u Pansionu Jelena. Prepustite turističkoj agenciji Sani Tours da izabere najbolje za vas po vašim željama, i to uz vrlo pristupačnu cijenu.

Apartmani Dvojak u Pirovcu

Vrhunac ljetne sezone provedite u Pirovcu, slikovitom mjestašcu nedaleko od Šibenika. Izaberite povoljnu ponudu za dvije osobe u apartmanima Dvojak koji se nalaze svega 200 metara od plaže i pružaju vam sve najpotrebnije za dobro ljetovanje.

Hotel Arkada na Hvaru

Tko kaže da se ne može naći povoljna ponuda, pa tako i na Hvaru? Ljetujte u hotelu Arkada tik uz more Staroga Grada i sunčajte se na najsunčanijem otoku u Hrvatskoj.

The Movie Hotel u Tribunju

Želite se na svom ljetovanju osjećati poput filmske zvijezde, no želite i proći povoljno? Ne propustite zanimljivu ponudu za smještaj u tematskom hotelu u Tribunju, The Movie Hotel. Izaberite sobu s imenom najdražeg glumca, a svakako ne propustite posjetiti njihov vinski podrum.

Resort Duga Uvala

Resort Duga Uvala, smješten dvadesetak kilometara od Pule, jedna je od najboljih polazišnih točaka za istraživanje Istre. Nudi različite sportske, edukativne i zabavne programe uz pristupačnu cijenu.

Pansion Delfin Comfort u Omišlju

Omišalj je gradić udaljen 3 kilometra od Krčkog mosta s bogatim kulturno-povijesnim nasljeđem. Smjestite se Pansionu Delfin Comfort koji se nalazi dvadesetak metara od mora. Uživajte u divotama Krka i u istraživanju Kvarnera.

Apartmani Lux Dodo u Dramlju

Dramalj oduvijek nudi smještaje za odlična budget ljetovanja, pa tako i sada – apartmani Lux Dodo, koji se nalaze svega 3 minute hoda od plaže, odličan su izbor za bezbrižni odmor s obitelji ili s prijateljima.

Hotel Luka na Dugom Otoku

Tražite miran i tihi hotel s opuštenim ozračjem idealnim za odmor obitelji s djecom? Hotel Luka je upravo to što tražite. Surfanje, jedrenje i igranje odbojke na pijesku samo je mali dio onoga što nudi ova lokacija.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju