U petak, 29. kolovoza, u biciklijadu je Brođane i goste uveo urednik portala punkufer.hr. U Spomen domu Dragutin Tadijanović, Domagoj Jakopović Ribafish je održao predavanje pred više od 50 posjetitelja o tome kako je počeo putovati, koja su mu bila najdraža putovanja, nepredviđene situacije i ostale dogodovštine te zašto će se uvijek vraćati u Brod na pečenkijadu, fišijadu i legendarni curling turnir brodske Legije - Kutija čvaraka.

U subotu je održana peta po redu Biciklijada Mali Pariz – Klakar. Ispred dvorane Brod se okupilo oko 300 sudionika. Među sudionicima su ove godine ciljano došli i inozemni gosti iz Finske, Mađarske, Francuske, Italije, Poljske i Njemačke (zadnja informacija da je bila i jedna cura iz Nizozemske)...

U Vranovcima je sudionike dočekalo osvježenje, a zatim je put nastavljen do Mate u Donjoj Bebrini. Ukupna dužina vožnje je iznosila 46 kilometara. Na cilju su sudionike dočekali tamburaši kao i slavonske delicije.

Dodijeljena su priznanja najmlađem sudioniku (Juraj Matanović), najstarijem (Đuro Knežević), a i posebno priznanje na nedavnom uspjehu na Svjetskom prvenstvu Dariu Ivanagiću. Priznanja je izradio brodski umjetnik Tihomir Sarajčić.

Organizatori zahvaljuju svim sudionicima biciklijade, nadaju se da su svi uživali u vožnji i druženju, i pozivaju sve ljude dobre volje da dođu na šestu biciklijadu u kolovozuu 2015. godine!

Također, organizatori biciklijade, Udruga Lima, zahvaljuje i svim sponzorima i donatorima te domaćinima kod Mate, PU Brodsko – posavske i svim medijima koji su popratili ovaj događaj. Uskoro neumorni Brođani kreću s novim projektima, a sve aktivnosti i objave možete vidjeti i na Facebook stranici i uživati u Fotogaleriji. Do šeste biciklijade - vježbajte vožnju!

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju