"Želimo napraviti nešto drugačije u Zagrebu za vrijeme Svjetskog prvenstva. Dosadili su nam bijeli šatori i uvijek iste terase kafića. Smišljali smo što bi za nas bilo idealno mjesto, okruženje za gledanje tekmi, i tako se rodila ideja Foodballerke. Uživanje u nogometu i hrani pod zvjezdanim nebom na prekrasnom zelenom Strossmayerovom trgu je koncept koji objedinjuje različite interese i potrebe. Zbog toga smo osmislili bogat izbor ugostiteljskih objekata za svačiji ukus.“ izjavio je Roman Pokos, direktor Foodballerke.

Foodballerka će kroz 40 dana pratiti sve nogometne utakmice, ali s dodatnom vrijednošću, po prvi puta u Hrvatskoj. Utakmice Hrvatske reprezentacije moći će se pratiti preko velikog platna, uz vrhunsko ozvučenje, iz naslonjača, fotelja i dekica na travi, a sve ispod zvjezdanog neba. Ostale utakmice moći će se pratiti kraj svake ugostiteljske kućice preko pojedinačnih televizora u intimnoj atmosferi. Uz pokrivenost svih utakmica u ponudi će biti brojni sadržaji i ugostiteljski obrti. Za vrijeme utakmica posjetitelji će moći birati između raznog ića i pića, a prije i poslije utakmica zanimljiv zabavni program, igre koje potiču druženje kao što je nekad bilo. Organizatori su se pobrinuli da se za sve generacije nađe nešto zanimljivo i uzbudljivo.

Foodballerka nudi veliki izbor zanimljivih i kvalitetnih zagrebačkih restorana kao što su Lari & Penati, Spizza, Gablec, Cukeraj, Stara preša i mnogi drugi. Također za sve posjetitelje žednih grla u ponudi će biti više Beer kućica, Pepermint, Rakijarnica, Sherry wine lab, Coctail bar, Divas bar, Khala lounge bar, Zig-Zag bar i mnogi drugi. Ne smije se zaboraviti i na najmlađe! Organizatori su se pobrinuli za male posjetitelje Kids cornerom, gdje će profesionalci oslikavati lica po željama i u skladu sa utakmicama, organizirati razne igre i radionice što će omogućiti roditeljima da se opuste na Foodballerki. Utakmice se mogu pratiti kod svake gastronomske kućice u intimnoj i ugodnoj atmosferi pojedinačnih televizora.
Ne propustite prvu zagrebačku Foodballerku i provedite ljeto na nov i uzbudljiv način u Zagrebu! Vidimo se na Strossmayerovom trgu od 11.6 do 21.7. svakog dana od 12 do 24 sata.

Svakodnevni program možete pronaći i na službenoj Facebook stranici.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju