Da, dobro ste čuli, kako neki vole pojesti svoj unaprijed naručeni vegetarijanski obrok, tako neko vole putovati isključivo s odraslima. Moramo priznati da ih s jedne strane i razumijemo. Ponekad letovi, pogotovo oni višesatni mogu biti mukotrpni, a za to je dovoljno samo jedno malo dijete.

Tako je aviokompanija Scoot Airlines, niskobudžetni brand Singapore Airlinesa najaviti kako će u svakom avionu imati „ScootinSilence“ redove, ili takozvane tihe redove, koje će prodavati uz malu nadoplatu. Tako ćete osim više mjesta za noge i boljeg položaja sjedala biti u mogućnosti sjediti udaljeno od djece mlađe od 12 godina.

Uz Scoot Airlines, sličnu stvar je uveo i Air Asia koji na svojim A380 jumbo jetovima, na pojedinim letovima i rutama ne prodaju kartu djeci za gornji kat. Iako se možda ne čini pravedno, te se radi o nekoj vrsti klasifikacije, nitko ne može poreći činjenicu da su djeca nekad zaista zločesta, a neki roditelji toliko bezobzirni da se ni ne trude stišati djecu, te ih jednostavno puste da vrištu, plaću i urlaju. Sretan put!
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju