Za sve one koji žele provesti nekoliko dana ili čitav odmor u prirodi, daleko od svega i svih, a opet ne žele spavati na podu, odnosno na često i ne tako udobnom improviziranom ležaju i ne žele se odreći kupaonice ni na nekoliko dana – glamping je idealno rješenje.

Vrlo udoban šatorski smještaj, privatna kupaonica i osigurano sve ono što biste mogli zaboraviti da morate ponijeti sami, pružaju vam najbolje od oba svijeta. Možete uroniti u prirodu, a opet, ne odreći se suvremenih malih luksuza.

Mekićevica - 1 Putovanja Robinzonska uvala na Hvaru: Komadić raja s tirkiznim morem koji se sakrio dalje od gužvi

Plage Cachée na otoku Hvaru nudi vam upravo takav odmor. U komadiću raja u blizini Jelse i ribarskog mjesta Vrboska, u hladu borova i s pogledom na more, možete zaboraviti i na gradske i na turističke gužve. Rijetko koji kamp kod nas ovako je lijepo uređen, a da istovremeno nudi i takav mir i takvu udobnost.

Plage Cachée ima i dvije privatne, "skrivene" plaže koje i imenom obećava i koje su tek nekoliko koraka udaljene od luksuznih šatora, a dojam da ste stvarno daleko od svega pojačava i pristup kampu po dva kilometra dugoj makadamskoj cesti. A ako se na odmoru želite odreći i automobila, Plage Cachée osigurat će vam i vez za brod. Skriveni od pogleda, imat ćete svu ljepotu samo za sebe.

Pet Glamping šatora dovoljno su međusobno udaljeni da vam osiguraju privatnost i mir, pa je ovo mjesto idealno romantično skrivalište. Ako želite doći u većoj grupi i biti sigurni da vam nitko nepoznat neće smetati, možete iznajmiti i sve šatore odjednom po povoljnijoj cijeni. Inače, cijena je jednog šatora po noći 260 eura u predsezoni, 280 u sezoni i 210 eura u postsezoni.

Svi šatori imaju velik udoban krevet, radni stol, vlastitu kupaonicu i terasu s garniturom za sjedenje i fantastičnim pogledom na more. Kuhinja je zajednička i opremljena s dva velika hladnjaka, roštiljem, plinskim štednjakom, perilicom suđa (i rublja), priborom za jelo i posuđem.

U također zajedničkoj blagovaonici uz more, s velikim stolom za 12 osoba (koliki je i kapacitet kampa), možete davati podršku svom roštilj-majstoru, gricnuti svježe povrće upravo doneseno iz vrta, samo uživati u pogledu na more ili (bez brige) scrollati po mobitelu, jer interneta ima, a neodricanje od suvremenih luksuza obećali smo vam u prvoj rečenici.

Svaki šator udobno je i lijepo namješten, interijer spaja rustikalno i luksuzno, a pri uređenju pazilo se na svaki detalj. Vrlo šarmantno, a opet tako boemski, vrlo prirodno, ali sa svim udobnostima suvremenog života.

Najbolji vidikovci u Hrvatskoj: 10 pogleda na more zbog kojih se vrijedi zaustaviti na putu Zavratnica Zavratnica - 2 Vidikovac Kubus +3 Lošinj Providenca

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju