Ljetnikovac Fjaka sjajan je izbor za sve one koji ne vole gužve na javnim plažama diljem hrvatske obale. Smještena je u naselju Skrivena Luka na južnom dijelu otoka Lastova, a obuhvaća privatnu plažu koja je udaljena svega 10 metara od kuće.

Kuća je okružena i borovim stablima koja pružaju zaklon od velikih vrućina, ali i zaštitu od znatiželjnih pogleda. Vlasnici tvrde da smještaj omogućuje vrlo jednostavan ulazak u posebno stanje tijela i uma koje u Dalmaciji nazivaju fjaka.

Slika nije dostupna Putovanja Kad na more želi otići veće društvo: Dvokatnica na Rabu za nezaboravno ljetovanje

Ljetnikovac Fjaka obuhvaća dvije spavaće sobe i prostrani dnevni boravak za maksimalan smještaj sedam osoba. Na raspolaganju su i kupaonica te dobro opremljena kuhinja s hladnjakom, zamrzivačem i blagovaonskim stolom.

Najbolji dio kuće? Terasa s velikim drvenim stolom s koje puca prekrasan pogled na nevjerojatnu okolicu. Ako ste željni morskih istraživanja, besplatno se možete poslužiti i kanuom.

Slika nije dostupna Putovanja 80 metara od plaže: Kućica na Lošinju za one koji ne vole znatiželjne susjede na ljetovanju

Ljetnikovac Fjaka iznajmljuje se preko internetske platforme Airbnb po cijeni od 675 kuna na noć. Dio onoga što nudi pogledajte u fotogaleriji.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju