Mediteranska obala duga je čak 3600 kilometara. Od Sueskog kanala preko Crnog mora pa sve do Gibraltara pruža se plavo more omeđeno prekrasnom obalom na kojoj se nalaze veličanstveni gradovi koje svakako vrijedi posjetiti.

„Show must go on“ od Palme do Barcelone
Jeste li za sedmodnevno krstarenje na kruzeru koji odjednom može primiti oko 1500 putnika? Ovaj kruzer ima 4 restorana, 6 barova, 3 lounge bara, 2 bazena, noćni klub i casino, kao i luksuzni spa. No, ono po čemu je ova ruta posebna, je to što svaku večer možete uživati u jednoj od West End predstava. Predstave i mnogo zabave za klince čine ovu liniju savršenom za obiteljski odmor.

Obiteljski odmor do Španjolske, Italjie, Gibraltara i Korzike
Ovaj odmor nudi kompanija P&O iz Velike Britanije. Najveći brod u njihovoj floti može primiti čak 3100 putnika. Na ovom kruzeru nalaze se tri plesna podija, pub, 11 restorana i kino na otvorenom. Plovidba počinje iz Southamptona. Za klince postoje klubovi ovisno o godištu, od 2 do 17 godina. A u svakom trenutku možete se opustiti igrajući tenis, nogomet ili košarku. Djeci iznad 14 godina dozvoljen je ulazak u teretanu, ali uz pratnju odrasle osobe. Ovaj brod ima i posebnu palubu koja je namijenjena samo odraslima, za one trenutke kada se zaželite mira i tišine.

Jedrenjakom od Venecije do Atene
Ovo nije standardna plovidba. Ovo je plovidba na jedrenjaku dugom 110 metara! Mesing, tikovina i mahagonij vode vas u prošlost i čini vam se kao da ste na pravom gusarskom brodu, samo što nema ruma i kapetana Kuke. Dobro, ima ruma. Na brodu se nalazi knjižnica kojom dominirai prekrasan kamin. Uz knjižnicu na brodu se nalazi tropski bar i restoran na otvorenom. Jedrenjak može povesti 170 putnika koje prati 72 člana posade. Ako poželite, možete i naučiti ponešto o jedrenju, sve se da dogovoriti s posadom.

Od Tangiera do Španjolske
Kompanija Fred Olsen je izrazito tradicionalna po karakteru i ambijentu. Imajte na umu da ovaj brod nije namijenjen partijanerima te da može povesti do 856 putnika. Na brodu se nalazi 5 restorana, 3 bara i otvorena paluba za odmor. Klinci isto mogu uživati u raznim aktivnostima koje ovaj brod nudi.

Jedrenje od Rima do Monte Carla
Sedmodnevno jedrenje na ultraluksuznoj jahti. Nema organiziranih aktivnosti, samo šetnja i sunčanje po palubi jahte koja može primiti 110 putnika. Ručak i večera se poslužuju na otovorenom ispod zvijezda. Cijena prava sitnica, All inclusive 33.600 kn.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju