Crno Jaje donosi vam dva noćenja s uslugom polupansiona u Hotelu Eden 4* by Maistra uz korištenje unutarnjeg bazena i Wellness & SPA centra za svega 1.944 kn (258,01 eur) i to za dvije osobe. Ponudu možete provjeriti ovdje. 

Opustite se i prošećite prekrasnim povijesnim ulicama starogradske jezgre Rovinja i otkrijte njihove skrivene prolaze i tajne. Iznenadit će vas spomenici kulture i zanimljivi detalji kroz koje ćete upoznati bogatu povijest Rovinja, a nemojte zaboraviti da je upravo Rovinj odlična polazišna točka za istraživanje i ostalih dijelova Istre.

Hotel Eden 4* je hotel jedinstvenog šarma s vrhunskom uslugom i dugogodišnjom tradicijom, smješten u hladovini stoljetne park-šume. Ovdje možete uživati u miru i udobnosti dobro opremljenih soba, opustiti se u prostranim i ugodnim javnim prostorima hotela i prepustiti se mediteranskim tretmanima u Wellness i SPA centru. Sam hotel se nalazi 12 minuta hoda udaljen od centra Rovinja, što znači da do grada možete bez automobila. Do Park Šume Zlatni Rt će vam trebati 10-tak minuta, a do Rta Muntrav oko 25 minuta lagane šetnje.

Eden Wellness & SPA poznat je među ljubiteljima kvalitetnog opuštajućeg odmora, jer zbog svoje jedinstvenosti svakog svog gosta ostavlja bez daha. U potpunosti se opustite i smanjite stres mediteranskim tretmanima koje vam pruža stručno osoblje hotela. Sam Wellness i SPA centar se proteže na više od 1100 m2 i nadahnut je jedinstvenim okruženjem: mediteranskom klimom, istarskom regijom i nenadmašivom uslugom. Opustite svoje tijelo i um jednom od masaža i tretmana tijela, saunom, whirlpoolom ili se jednostavno relaksirajte u unutarnjem hotelskom bazenu.

Također, ako imate mališana, dobro je znati da jedno dijete do 12 godina s vama na odmor ide potpuno besplatno.

Top 7 sunčanih odredišta: Kamo pobjeći od zime i kako najlakše doći? Rabat, Maroko Perentski otoci - 4 Machu Picchu - 3 +1 Kenija, safari

 

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju