Insula Sola je 200 godina stara istarska kuća od kamena koja je u potpunosti preuređena te nudi mogućnost za dubinski odmor. Nalazi se u blizini Buja na savršenoj lokaciji za istraživanje središnjeg dijela Istre.
 
Prekrasna mjestašca poput Motovuna i Grožnjana udaljena su svega par kilometara od kuće, dok ćete do obale, odnosno do Umaga, Poreča ili Rovinja trebati voziti otprilike četrdesetak minuta automobilom.

Slika nije dostupna Putovanja Kamena kuća uz more na južnodalmatinskom otoku za one koji traže malo mira i tišine

Kuća ima dva kata te omogućuje smještaj za maksimalno četiri osoba. U prizemlju se nalazi velika i dobro opremljena kuhinja s blagovaonicom koja može odjednom ugostiti šest osoba za ručak ili večeru. Tu je smočnica, kupaonica te manji prostor za pranje rublja.

Na prvom katu kuće nalazi se ugodan dnevni boravak s balkonom i izlazom na terasu, a na drugom katu spavaća soba s pripadajućim toaletom i kupaonicom.

Uz kuću se nalazi prostrani vrt s privatnim bazenom i mjestom za sunčanje. Tu je i stol sa stolicama za objedovanje i druženje na otvorenom, ali i zapanjujući pogled na prekrasnu prirodu.

Slika nije dostupna Putovanja Tik uz bistru rijeku: Kuća od 58 kvadrata idealna za "punjenje baterija"

Insula Sola se iznajmljuje preko internetske platforme Airbnb po cijeni od oko 1650 kuna za noćenje. Dio njihove ponude pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju