Insula Sola je 200 godina stara istarska kuća od kamena koja je u potpunosti preuređena te nudi mogućnost za dubinski odmor. Nalazi se u blizini Buja na savršenoj lokaciji za istraživanje središnjeg dijela Istre.
 
Prekrasna mjestašca poput Motovuna i Grožnjana udaljena su svega par kilometara od kuće, dok ćete do obale, odnosno do Umaga, Poreča ili Rovinja trebati voziti otprilike četrdesetak minuta automobilom.

Kamena kuća na Lopudu - 1 Putovanja Kamena kuća uz more na južnodalmatinskom otoku za one koji traže malo mira i tišine

Kuća ima dva kata te omogućuje smještaj za maksimalno četiri osoba. U prizemlju se nalazi velika i dobro opremljena kuhinja s blagovaonicom koja može odjednom ugostiti šest osoba za ručak ili večeru. Tu je smočnica, kupaonica te manji prostor za pranje rublja.

200 godina stara kuća je u potpunosti preuređena 200 godina stara kuća je u potpunosti preuređena (Foto: Airbnb.com)

Na prvom katu kuće nalazi se ugodan dnevni boravak s balkonom i izlazom na terasu, a na drugom katu spavaća soba s pripadajućim toaletom i kupaonicom.

Uz kuću se nalazi prostrani vrt s privatnim bazenom i mjestom za sunčanje. Tu je i stol sa stolicama za objedovanje i druženje na otvorenom, ali i zapanjujući pogled na prekrasnu prirodu.

Kuća Bistrica u zaseoku Perići - 1 Putovanja Tik uz bistru rijeku: Kuća od 58 kvadrata idealna za "punjenje baterija"

Insula Sola se iznajmljuje preko internetske platforme Airbnb po cijeni od oko 1650 kuna za noćenje. Dio njihove ponude pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.

15 minuta od Slavonskog Broda: Kuća okružena šumom idealna za punjenje baterija Kuća za odmor Atar, Bartolovci - 5 Kuća za odmor Atar, Bartolovci - 6 Kuća za odmor Atar, Bartolovci - 4 +2 Kuća za odmor Atar, Bartolovci - 3

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju