Mnogi se slažu da se najbolje odmaramo usred prirode, na nekom šarmantnom mjestu koje je udaljeno od gradske buke i strke. Takva je ova kuća smještena u zaseoku Perići pokraj Gornjih Dubrava u Karlovačkoj županiji.

Kuća Bistrica prostire se na 58 kvadratnih metara na vrlo izoliranom mjestu tik uz istoimenu rijeku. Prije 200 godina na ovom se mjestu nalazio mlin, a danas je to preuređena kuća za odmor od kamena i drveta okružena i stopljena s prekrasnom prirodom.

Slika nije dostupna Putovanja Na "Malim Plitvicama": Drvena kućica na modrozelenoj rijeci za sjajan odmor udvoje

Kuća Bistrica obuhvaća spavaću sobu s dnevnim boravkom za maksimalni smještaj pet osoba. Osim ugodnog mjesta za sjedenje ispred kamina i televizora, na raspolaganju vam je i kuhinja s mini blagovaonicom te kupaonica.

Poseban je, pak, doživljaj sjesti na balkon kuće s omiljenim pićem u ruci te uživati u pogledu na prekrasnu okolicu i kristalno bistru vodu rijeke koja prolazi kraj kuće.

Uz kuću se nalazi i terasa s prostorom za roštilj na kojem možete pripremati ukusna jela, a tu je i hidromasažna kada za uživanje na otvorenom.

Slika nije dostupna Putovanja Kamena kuća uz more na južnodalmatinskom otoku za one koji traže malo mira i tišine

Kuća Bistrica iznajmljuje se preko internetske platforme Airbnb po cijeni od 1800 kuna za noć. Dio onoga što nudi pogledajte u fotogaleriji.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju