Noć u nepoznatom gradu
U kojem pitate? Pa zar je to uopće važno!? Odvezite se do njega, provedite noć tamo i prepustite se životnim užicima!

Navijačko putovanje
Uđite u autobus ili vlak s još 50 navijača i podržite svoj klub na nekom udaljenom gostovanju. Pijte pivu, navijajte, derite se, ali pripazite na ponašanje i nemojte ni slučajno završiti u policijskoj postaji…


Besciljna vožnja
Upalite svoj automobil i jednostavno kružite okolo naokolo. Upoznajte svaku krivinu, rupu i mala mjesta koja vam se nađu na putu.

Vikend u europskoj prijestolnici

Izaberite neku europsku metropolu: Pariz, London, Berlin, Rim, Madrid. Kupite avionsku kartu i pravac tamo! Ostanite par dana i uživajte, upoznajte domaće ljude i opustite se.

SAD – od istoka do zapada

Ili obrnuto. Da, za ovo treba vremena, ali svatko je barem jednom poželio provozati se od istočne do zapadne obale Amerike. Još kad stanete u Las Vegasu i doma se vratite s vrećom dolara, nitko vam neće biti ravan… Probajte se ne oženiti...


Karta u jednom smjeru
Ostavite sve iza sebe i krenite na neodređeno u neke daleke destinacije. Nemojte imati ni plan ni program i ostanite tamo koliko god možete. Zbližite se s lokalcima, a na kraju, možda i ostanete živjeti daleko od doma svog.

Put na istok
Lako je ići u Rim ili Pariz, ali odlučite se na posjetu zemljama nekadašnjeg Sovjetskog Saveza. Nemojte samo otići u Moskvu, već posjetite Azerbajdžan, Tadžikistan i slične destinacije. Također, ako imate vremena, priuštite si i vožnju legendarnom transsibirskom željeznicom.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju