Prema procjeni organizatora, Weekend Bike Festival je ukupno posjetilo oko 500 osoba – profesionalnih i rekreativnih biciklista koji su iskoristili priliku i istražili sve novitete na tržištu. Bilo je tu i brojnih poznatih lica iz svijeta biciklizma kao što su Mia Radotić, Vladimir Miholjević, Matija Kvasina, Kristijan Đurasek te Roberto Setnik koji su brojne okupljene poveli na čak tri ture po Međimurju.

U 16 sati je započela utrka „Šampion brega“ koja je nakon 9 rundi vožnje po 4 vozača rezultirala odličnim rezultatima. Prvo mjesto u ženskoj kategoriji je ponijela Mia Radotić, drugo Anita Bistričić dok je treće mjesto pripalo Majdi Horvat. U muškoj kategoriji prvu nagradu je osvojio Matej Marin, drugo mjesto odnio je Filip Turk, dok su treće mjesto podijelili Pavel Potočki i Saša Vidović.

Svoje proizvode tako su predstavili brandovi kao što su Giant, Rog – Joma, Keindl Sport, Protea Jaska i Kosport, Chaky (Scott i Rock Machine), Huni Bike, Adria Bike Grupa, Svera (High Five sportska prehrana), Endura (biciklistička odjeća), Thule, Garmin, Outdoor fitness časopis, Husqvarna, ABH, Beciklin, Viva Sport, Kompas, Fotex, Marko projekt i TDS.

Navedene tvrtke i brandovi su osim bicikala predstavili i bogatu dodatnu ponudu kao što su torbe za bicikle, biciklistička odjeća, signalizacija, alat, rezervne gume, navigacijski sustavi i sl.

Weekend Bike Festival se nastavio i u nedjelju, i to u istom ritmu sve do 15 sati kada je program priveden kraju. Za sve one koji su u subotu bili spriječeni priključiti se turi, u nedjelju su krenule još tri ture po Međimurju vođene od strane poznatih biciklista. Brojni posjetitelji su nakon završetka Weekend Bike Festivala iskoristili vrijeme za posjet Hramu života – renoviranim termomineralnim bazenima Terma Sveti Martin.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju