U Beogradu se otvorio prvi Anti-cafe, odnosno samoposlužni kafić u kojem će vam umjesto kava, sokova, čaja i grickalica naplatiti provedeno vrijeme. U ponudi su i domaći muffini, kao i waffli. Share Square u Savamali, beogradskom centru urbane kulture, zamišljen je kao co-working prostor koji nudi neograničene količine napitaka i grickalica te korištenje besplatnog interneta.

> 8 sati u Beogradu: Epicentri fantastične zabave, hrane i pića prema preporuci lokalaca

U prostoru koji je osmišljen kao "ured za sve", veličine 600 četvornih metara, mogu se održavati i poslovni sastanci ili predavanjaCijena prvog sata je oko 19 kuna, a svaki sljedeći sat stoji oko 6 kuna. Uz registraciju je prvi sat besplatan. U kafiću je zabranjeno pušenje, ali je zato za puš-pauzu namijenjena izdvojena soba.

Anti-kafić - 3 Anti-kafić - 3 (Foto: Facebook: @sharesqua.rs)

Share Square nudi i učionice za slobodno držanje satova, uključujući opremljenu kuhinju, IT prostoriju, prostor za profesionalno šminkanje kao i sobu za glazbu. Na raspolaganju je i multifunkcionalna prostorija za različite aktivnosti. Čitav koncept osmišljen je po uzoru na internetske virtualne učionice za razmjenu znanja, ali u realnom prostoru i vremenu.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju