Već šestu godinu Fuliranje oduševljava svojim originalnim kreativnim programima, a do sada su ga obišla 2 milijuna posjetitelja. Life is a circus ovogodišnji je moto, u novom ruhu i na novoj lokaciji. U sklopu Adventa u Zagrebu smješteno je na prekrasnom zagrebačkom Strossmayerovom trgu, između Zrinjevca i Tomislavca. Na Fuliranje stižu vrsni restorani i barovi s posebno osmišljenim gourmet street food varijacijama - od gulaša, istarske supe, brudeta i maneštruna, jela s roštilja, street sarmica do kreativnih burgera i raskošnog carstva sočnih kobasica. Fuliranje je otvoreno do 1. siječnja 2018., a službeno će se otvoriti 2. prosinca u 19 sati.

Fuliranje 2017 - 18 Fuliranje 2017 - 18 (Foto: Sandro Sklepić)

Najveća hrvatska fritula punjena pečenim jabukama i kremom od vanilije

S vama će suptilno fulirati Restorani Time, RougeMarin, Murter-vrata Kornata, elToro, 50 burger&champagne bar, Mason, bistro Pod zidom, Kod Likote, Wurst bar, Berlin (prošlogodišnje najbolje kobasice Adventa), Meat the King, Red carpet kobasice, Lumperaj, Sljeme,Plac, Vruća kuća, Master Grill, Nonina tajna i Casa Blanca. Osim već tradicionalnih germ knedli i knedličica, fritula i palačinki, tu su i browniji u kupki od slasne čokolade. Vaše će okusne pupoljke dovesti do ultimativne radosti i ručno rađene praline, macaronsi, murterske hroštule, apple pie fritula by Hromalić i churrosi.

Fuliranje 2017 - 1 Fuliranje 2017 - 1 (Foto: Sandro Sklepić)

Street sarma: Novi hit na zagrebačkom Fuliranju

Neobične kombinacije adventskih pića i napitaka spremno očekuju razdragana nepca. Zagrijat će i dušu i tijelo - od kuhanih i nekuhanih vina, punčeva, zimskih koktela, toplih čokolada, aromatičnih čajeva, pjenušaca, raznih žestica među kojima su i već tradicionalni ginovi Pernod Ricarda, sjajnih domaćih rakija u najneobičnijim kombinacijama, a za ljubitelje blažih okusa tu su Staropramenove zlatne pivske kapi. Ginglebells, Rakijarnica i Aura u tekućem su zanosu, a Gost&ona, T&T, Clown bar, TV bar i Mosorog, kreativno se zahuktavaju.

Fuliranje 2017 - 3 Fuliranje 2017 - 3 (Foto: Sandro Sklepić)

No to nije sve! Dofulirajte s vašim slatkim psećim ljubimcima, jer Pasja pekarna za njih je pripremila blagdanske slastice, ogrlice i kaputiće, a uskoro premijerno na Fuliranju otvaraju i pseći restoran.

Uskoro se u Zagrebu otvara prvi restoran namijenjen samo psima

Fuliranje 2017 - 16 Fuliranje 2017 - 16 (Foto: Sandro Sklepić)

Sve lijepe trenutke volimo zadržati u srcu kao dragu uspomenu za što su idealni selfie pointovi: velike Jamnica sanjke i kuglanica, Staropramenovo VW magično vozilo, kao i razigrani Photo Boothique s cool dodacima za vaše otkačene fotke. Zaljubljene, no i one spremne za ljubav, čeka Kissing point pod imelom Radija 101. Svi željni avanture zavirit će u Samsungov iglu i otploviti u budućnost u posebnoj VR fotelji ili vidjeti što se krije u Podborki priči Tele2, a na Clown kućici probati žonglirati ili klaunirati s Fuliranje družinom.

Najmlađe očekuje Začarani grad Here be dragons s dječjim programima, dječji vrtuljak i dječji vlakić Cirkus. Svakog dana, osim pon. i uto., od 19 do 20 sati s njima će se družiti i učiti ih raznim vještinama i klaunska družina – žongleri, klaunovi i hodači na štulama.

Fuliranje 2017 - 11 Fuliranje 2017 - 11 (Foto: Sandro Sklepić)

Za ritmove i beatove zaduženi su mladi urbani bendovi i odlični DJ'i . Plesat će se uz jazz, rockabilly, soul i pop ritmove – One Dread, Soul Stash, B&the bops, Maju Rivić i mnoge druge.

Posjetite Fuliranje do 1.1.2018. Na Badnjak i Staru godinu (organiziran je i doček) produljeno je radno vrijeme, od 12 do 03 h. Radno vrijeme i sve novosti pratite na : www.fuliranje.com i FB i instagram /Fuliranje. 

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju