Od danas Fuliranje dobiva prstohvat čarolije. Začarani grad Here Be Dragons, u suradnji s HBO GO-om upravo je otvorio svoja vrata i dio Strossmayerova trga pretvorio u pravu fantaziju, omiljeno mjesto za druženje te interaktivni fan shop. Svi naši dragi posjetitelji postat će tako dijelom magičnog iskustva, namijenjenog svim uzrastima. Osim raznih radionica, čitaonica, pričaonica i popratnog programa, u Začaranom gradu mogu se pronaći licencirani proizvodi iz različitih popularnih filmova, videoigara i serijala, kao što su Harry Potter, Game of Thrones, Star Wars i Lord of the Rings. Ljubitelji fantazije prepoznat će raznovrsne čarobne štapiće, plašteve za čarobnjake, slatkiše, majice Slytherina i Gryffindora, 3D šalice, nakit i slične kolekcionarske predmete, koji su neizostavni dio filmova, serija i knjiga svijeta fantazije.

> Konačno riješen misterij engleskog sela u koje hrle turisti!

Kao iznimno atraktivan dio Fuliranja ovaj program donosi niz aktivnosti za malu i veliku djecu u organizaciji članova Udruge ljubitelja Harryja Pottera Ministarstvo magije Hrvatska.Posjetitelji će moći sudjelovati u ceremoniji sortiranja u domove uz pomoć pravog razredbenog klobuka, pripremati magične napitke, pisati runama te izrađivati sove i urlojave. Djeca će naučiti na radionici kako se obraniti od crne magije, odnosno od vršnjačkog nasilja. Neki će se okušati u pisanju runa, isprobati vještine preobrazbe te osmišljavati živopisne zvijeri - patronuse. Ljubitelji šaha doživjet će njegov magični dodir, strastveni obožavatelji igre Pictionary doći će na svoje, a najljepše uspomene mnogi će sačuvati zauvijek fotkanjem na jednom od čarobnih tajnih kutaka. 

Dobrodošli! Dobrodošli! (Foto: PR)

Uz uživanje u posve novom iskustvu obojenom čarolijom, Začarani grad „Here Be Dragons“ ponudit će i tematska pića i slastice, od vruće čokolade ili šećerne vate za najmlađe, do slatkiša i napitaka za odrasle.

Otvaranje Začaranog grada „Here Be Dragons“ na Strossmayerovu trgu podržao je HBO GO, online streaming videousluga, putem kojeg možete gledati najbolje serije, hit-filmove i crtiće za najmlađe. Odnedavno se na HBO GO-u možete pretplatiti i direktno na www.hbogo.hr, a svi novi korisnici mogu besplatno isprobati uslugu u trajanju od mjesec dana. Uživajte uz omiljene epizode Igre prijestolja, Westworlda i mnogih drugih hit serija, a od 11. 12. vas čeka i svih 8 filmova Ratova zvijezda.

> Više informacija o ovogodišnjem Fuliranju pronađite na službenim stranicama manifestacije.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju