Sve će se održavati na istome mjestu kao i uvijek do sada, Magic Beer Roomu, u zagrebačkom Remetincu, Dr. Luje Naletilića 4. Svečanost će početi 6. lipnja u 13 sati, a tradicionalno se ne zna kad će završiti.

Događaju može prisustvovati maksimalno 500 ljudi, obzirom da se organizatori brinu da svatko može probati većinu od preko 20 bačvi samo za ovu priliku skuhanih piva, desetak bačava već potvrđenih craft piva, piva iznenađenja, kao i 150 kilograma mesa. Zabave i glazbe neće nedostajati, jer je tu opet sjajan irsko-hrvatski bend Tri Fir. U samom natjecanju se očekuje oko 250 piva, čime bi se oborio rekord od prošlogodišnja 192 uzorka. Trenutno je za natjecanje prijavljeno piva iz 8 zemalja, uključujući i – Izrael!


Sve detalje o pravilima i prijavama pročitajte a službenim stranicama eventa na facebooku, a licencirani suci će piva ocjenjivati čak četiri dana, tako da se očekuje stvarno pravedno ocjenjivanje. Na licu mjesta ćete se moći upoznati s pedesetak sudaca i uskoro postati jedan od njih, jer ćete moći saznati sve o novim tečajevima za postizanje ovog visokog životnog cilja, i pritom se uopće ne šalimo.


Pobjednici će biti proglašeni u 18 sati, voditeljski dvojac je kao i uvijek Milan Peh s Yammata i Domagoj Jakopović Ribafish s punkufera, a očekuju vas brojne nagradne igre poput držanja gajbi i bacanja bačve u dalj. Dakle, dragi naši ljubitelji vrhunskog piva, znate gdje ste 6.6.2015., pivili vi nama!

Online registracija za prijavu dolaska je na ovom linku, dostupno od ponedjeljka 11. svibnja. Požurite...

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju