Želite putovati svijetom besplatno? Nema više plaćanja, hotela, letova, a usput dobivate i koju „kintu“ sa strane? U tom slučaju javite se na oglas aplikacije Noken, koja je specijalizirana za putovanja i prijavite se za posao u kojem se traži – CEO.

Ipak, ovaj put se, ne traži nikakav predsjednik uprave, već je CEO skraćenica za „Cultural Exploration Officer“. Točnije, traži se osoba koja će istražiti kulture Portugala, Japana i Islanda, i to sve za džabe. Jedino što morate napraviti jest imati vremena i početi raditi za Noken.

 

 

Dužnosti uključuju organizaciju rasporeda iz dana u dan i dijeljenje sadržaja s korisnicima aplikacije. CEO će na raspolaganju dnevno imati 100 dolara, koje će zapravo trošiti uglavnom na hranu i piće, s obzirom da su smještaj i avionske karte uključene u cijenu.

Za dobivanje ovog posla potrebno je udovoljavati nekim uvjetima, primjerice imati vještine fotografiranja, Instagram profil i – valjanu putovnicu. Za početak, morate predstaviti grad u kojem živite preko 5 znamenitosti koje ćete objaviti na Instagramu, a uz hešteg „NokenCEO“ od vas se očekuje da objasnite zašto biste baš vi bili idealna osoba za ovaj posao.

Prijave za posao započele su se primati od 19. prosinca, a natječaj traje do zadnjeg dana ove godine. Za više pojedinosti posjetite stranicu Nokenceo.com, a ukoliko se odlučite prijaviti sretno, jer možda baš vi 5. veljače postanete novi CEO.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju