Specifični mirisi ili okusi dobro su znani okidači uspomena. Bilo da se radi o bližoj ili daljoj prošlosti, svatko od nas ima svoje mirise i okuse djetinjstva koji nas bez greške katapultiraju do omiljenog događaja.

To dobro zna i Mesna industrija Gavrilović koja ovo ljeto želi priuštiti svima povratak u prošlost uz legendarne proizvode u pikantnim verzijama: Mesni doručak pikant, Šunka narezak pikant i Pašteta pikant.

Mesni doručak pikant

Već ujutro možete započeti svoje putovanje uz prepoznatljiv okus i miris Mesnog doručka pikant koji u pakiranju od 150 g ujedinjuje standardnu recepturu s više od 70 posto svinjskog mesa i pikantni čili.



Novi okus djetinjstva zaokružen je slatkom notom sušene crvene i zelene paprike koji će dati poseban 'štih' salati od svježe paprike, krastavaca ili rajčice te blagim umacima na bazi majoneze i jogurta. Kada se tome doda osvježavajući bezalkoholni napitak ili omiljeno pivo, putovanje u prošlost može početi.

Šunka narezak pikant

Svoje putovanje možete produžiti s još jednim legendarnim okusom prošlosti. Šunka narezak s pikantnim čilijem u pakiranju od 150 g dolazi u paru sa slatkom notom sušene crvene i zelene paprike koje čine ovu vatrenu varijantu idealnim dodatkom nemasnim sirevima blagog okusa, svježim salatama, blagim umacima i osvježavajućim napicima.



Pašteta pikant

Za kraj ne zaboravite Paštetu pikant na ukusnom, hrskavom kruhu u kombinaciji sa svježom rajčicom, paprikom ili krastavcem. Prepoznatljiv okus i miris paštete uz pikantni čili i slatku notu sušene crvene i zelene paprike u pakiranju od 100 i 50 g začinit će svaku uspomenu na ljetne radosti uz prijatelje i omiljeni zalogaj.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju