Prva asocijacija na Francusku je svakako vino. Ova očaravajuća zemlja fascinantne povijesti i kulture, obiluje obradivom zemljom i prirodnim ljepotama. Na površini od gotovo milijun hektara rodnih vinograda, godišnje proizvode i do 55 milijuna hektolitara vina, što ju svrstava u prva tri najveća proizvođača vina na svijetu.

Sommelier Klaudio Jurčić i chef Mate Janković isprobali su i ocijenili 31 francusko vino koje se od ponedjeljka, 15. rujna, može pronaći na policama Lidlovih trgovina. Prema procjeni Klaudia Jurčića, vino Château Ferbos zaslužuje zlatnu medalju, dok je nepce Mate Jankovića očarao Château Martin. Osim zlatnih, stručnjaci su Lidlovim vinima dodijelili i srebrne te platinaste medalje, a Mate Janković je Lidlovim kupcima ponudio i sedam recepata koji će se idealno sljubiti s odabranim vinima.
Brošuru o francuskim vinima potražite na stranicama Lidla.

Osim vina, na Lidlovim će se policama od ponedjeljka moći pronaći i mnogi kvalitetni francuski sirevi, koji će vam u kombinaciji s vinom, pružiti pravo francusko iskustvo. Uz francuska vina iz Lidla i Matine recepte koji im savršeno odgovaraju, uživajte u romantičnoj atmosferi koja je samo gutljaj daleko.

Više o ponudi možete pročitati u novoj brošuri o francuskim vinima koja će kupcima biti dostupna u svim Lidlovim trgovinama!

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju