Naglasak Bruno's Vegan Concept storea je na prodaji i pripremi prirodnih proizvoda, maksimalno iz domaćeg uzgoja od malih obiteljskih proizvođača čija proizvodnja nije dovoljno velika da bi pokrili zahtjeve velikih centara. Također, tu je i vlastiti uvoz veganskih sireva i kobasica koji jamči najširi asortiman u RH.

Posebnost jest i ta da se gotovo svaki artikl iz trgovine može isprobati potpuno bez obveze. Naravno, uz navedeno, prisutni su svi relevantni ekološki proizvodi renomiranih svjetskih proizvođača hrane, kozmetike, sredstava za čišćenje i cjelokupnog lifestylea.

Uređenje dućana je ugodno, isključivo s punim drvetom, toplo, domaće, prijateljsko, naglaskom na povratak izvornome, prirodi, bistroj svijesti, ljubavi, harmoniji, miru i blagostanju, opuštajućoj muzici i ugodnim mirisima, ali i dozom ozbiljnosti koju jamče europski standardi.

Ono što Bruna razlikuje od najbliže konkurencije jest ciljanje na srednji i niži segment cijena, kako bisvakoj osobi omogućili da se hrani onako kako zaslužuje. Ciljana skupina su prvenstveno nevegani, osobe koje se na taj način hrane povremeno, te koje žele naučiti nešto o zdravom životu općenito.

Druga posebnost su i mali "gastro odjeli" u sklopu ili ispred dućana, gdje se mogu kupiti jednostavna veganska jela, juhe, veganske pizze prve u Hrvatskoj, salate, shakeovi,  raw food torte bez šećera, brašna, margarina, aditiva i konzervansa, te organskog čaja i kave i slično. Ukratko, dođite i probajte, možda vam se svidi, javljaju s portala Centar Cvjetni, a za detalje pogledajte njihovu Facebook stranicu.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju