Vlasnice slastičarnice 'Cukeraj', sestre Vesna Ceraj i Marina Krpan ne odustaju od svog plana proizvodnje finih, domaćih kolača, napravljenih od kvalitetnih namirnica i želje da usreće sladokusce s visokim standardima. Da im to polazi od ruke dokazuje atmosfera koja je vladala na otvorenju novog prostora Cukeraja.

Iako je prostor osuvremenjen, zadržan je retro štih pomoću detalja. Šarm prostoru svakako daje ružičasta boja koja se provlači cijelim interijerom u svega nekoliko detalja poput klupe, rasvjete ili polica Novi 'Cukeraj' otvoren je na mjestu stare slastičarnice u Pertinjskoj 61 u Zagrebu koja je izgledom pomalo 'zapela' u osamdesetima, a sada odiše potpuno novim šarmom i mami znatiželjne poglede, kako slasticama, tako i interijerom.

Iako je prostor osuvremenjen, zadržan je retro štih pomoću detalja. Šarm prostoru svakako daje ružičasta boja koja se provlači cijelim interijerom u svega nekoliko detalja poput klupe, rasvjete ili polica. Osim što vizualno razbija monotoniju crno-bijele palete, unosi živahnost u prostor i podsjeća da je ipak riječ o slastičarnici.

A kako definitivno ne bi bilo zabune, zidove slastičarnice na pojedinim dijelovima krase kalupi za kolače i daju prostoru stilsku točku na i.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju