Crno jaje pripremilo je ponudu za ekskluzivni odmor na privatnom otoku Obonjanu pa želite li zakoračiti u ljeto, to i možete uz tri, pet ili sedam noćenja na bazi polupansiona za dvije osobe u vrhunski opremljenim šatorima ili luksuznim šatorima. Provjerite njihovu ponudu ovdje. 

Obonjan se nalazi oko 5 km od kopna u blizini grada Šibenika i Kornatskog otočja - Hrvatskog nacionalnog parka. Zaštićeni, privatni otok smješten je među desecima nenaseljenih otoka - savršeno mjesto za odmore, događanja, radionice, rad i posao. Idealan je za predstave, koncerte, festivale i zabave sve do izlaska sunca.

Uronjeno u prirodne ljepote i pružajući netaknuti pogled na Jadransko more, glamping odmaralište Obonjan predivno je mjesto za odmor, kao i umjetnost, nadahnuće i promišljanje o prirodnim ljepotama. Osim restorana, barova i pizzerije, gostima su na raspolaganju kajaci i supovi za najam, joga, ronjenje, i masaže, kao i mogućnosti za uživanje u glazbi i različitim radionicama.

Zalasci sunca u zaljevu Westharbour ili promatranje zvijezda na južnoj plaži samo su dio čarolije koju nudi predivni Obonjan. Šum valova u društvu dobrih prijatelja i omiljenog pića učinit će  boravak na rajskom otoku nezaboravnim.

Luksuzni šatori Forest Lodges

Potpuno namješteni luksuzni šatori s bračnim ili odvojenim krevetima, s kvalitetnom posteljinom i ručnicima. Svaka jedinica ima vlastiti WC i tuš kabinu, rasvjetu, sušilo za kosu, sef, hladnjak i vanjsku terasu u hladu.

Šatori Bell Tents 

Šatori u obliku zvona postavljeni su na drvenoj terasi za dodatnu stabilnost i udobnost. Njihova dvostruka konstrukcija okvira „A“ pruža dodatni prostor i visinu za stajanje. U njima mogu spavati do četiri osobe, jedinice se mogu konfigurirati s jednokrevetnim i bračnim krevetima koji dolaze s kvalitetnom posteljinom i ručnicima. Sefovi su dostupni besplatno u zgradi recepcije. Šatori nemaju vlastitu kupaonicu, no na raspolaganju imate zajedničke sanitarne čvorove s tuševima.

Otok Boba Marleya i nevjerojatnih ljepota: Sedam atrakcija koje ne smijete propustiti na Jamajci Rafting na splavi Rafting na splavi od bambusa, Jamajka Dunn's River Fall +6 Dunn's River Fall

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju