Želite li uživati u spektakularnom pogledu na more koje zapljuskuje pješčanu obalu ili pak kakav slikoviti planinski lanac? S virtualnim prozorima pod imenom LiquidView nije nikakav problem. Štoviše, svaka soba u vašem domu može imati pogled na neki zapanjujući krajolik.

LiquidView u suradnji s dizajnerima iz IDEA-e napravio je integrirani sustav koji obuhvaća uokviren zaslon na kojem se projicira film visoke rezolucije nekog krajolika, a koji je sinkroniziran s lokalnim vremenom te nudi prikaz u trajanju od 24 sata – od jutra do večeri.

Sa svakim prikazom na raspolaganju vam je i značajka Neočekivani događaji koja se uključuje i isključuje jednostavnim pritiskom na gumb, a nudi prilagođene sadržaje koje odgovaraju određenom dijelu dana.

LiquidView se može postaviti u bilo koju prostoriju u kući, a proizvođači kažu da ljudima daju priliku da putuju i uživaju u novim krajolicima bez napuštanja doma. Ovi virtualni prozori idealni su za prostore koji nemaju prozore, imaju malo dnevnog svjetla ili pogled na neko neugledno mjesto.

Dnevna soba bez virtualnih prozora Dnevna soba bez virtualnih prozora (Foto: Profimedia)

Ekipa LiquidViewa putuje svijetom i snima filmove na nekim od najljepših lokacija u visokoj rezoluciji te ih stavlja na raspolaganje korisnicima ovih virtualnih prozora. Preko aplikacije možete pristupiti knjižnici s filmovima, odabrani željeni krajolik te je projicirati na svoj virtualni prozor.

Mnogi vjeruju da pogled s prozora može utjecati na raspoloženje pojedinca, pa se trenutno provodi i studija o utjecaju virtualnih prozora na zadovoljstvo njegovih korisnika.

LiquidView je oduševio mnoge, a pogotovo arhitekte i dizajnere interijera koji sada mogu promijeniti unutrašnjost svakog doma bez obzira gdje se nalazio – čak i ako je objekt pozicioniran uz odlagalište otpada.

Više o virtualnim prozorima LiquidView otkrijte na internetskim stranicama proizvođača.

Taj čudni svijet: Zemlje u kojima je normalno biti gol na poslu, pljuvati - ili baciti ormar kroz prozor Običaji - 1 Običaji - 2 Običaji - 3 +2 Običaji - 4

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju