Ljubitelji Star Treka mogu ove godine ukrasiti bor s replikom broda USS Enterprise. Umjesto klasične zvijezde za vrh možete staviti 16 centimetara dugu repliku kultnog svemirskog broda iz popularnog televizijskog serijala napravljenu od plastike.

Najveći Lego set na svijetu u obliku rimskog Koloseja - 3 Odabrano Čak 9036 kockica! Najveći Lego set na svijetu u obliku najpoznatije rimske atrakcije

Brod dolazi sa svjetlećim lampicama, ali i melodijom glazbene teme iz originalnog Star Treka koji se počeo prikazivati na američkoj televiziji u šezdesetim godinama prošlog stoljeća. Hallmark prodaje ovaj neobični blagdanski ukras po cijeni od 150 američkih dolara, odnosno oko 930 kuna.

Slika nije dostupna Odabrano Slagalica od 570 komada: Jesu li ovo najteže puzzle za složiti?

Uz brod može se nabaviti i 14.5 centimetara visok ukras za bor s likom kapetana James T. Kirka, a kojeg je maestralno odglumio William Shatner. Na raspolaganju je i ukras s likom Hikaru Sulua te Nyote Uhura. Posada s USS Enterprisea se prodaje po cijeni od 35 američkih dolara, odnosno 217 kuna.

Ukras za bor u obliku posade USS Enterprisea iz Star Treka Ukras za bor u obliku posade USS Enterprisea iz Star Treka (Foto: Profimedia)

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju