Zamislite scenarij u kojem parkirate auto u mirnoj prirodi prekrivenoj snijegom i postavljate šator koji će vam uskoro poslužiti kao sauna u kojoj se temperatura penje na oko 90 Celzijevih stupnjeva.

Sweat Tent jedinstvena je prijenosna sauna od vodootpornog materijala dizajnirana tako da se brzo i jednostavno montira i prenosi. Proizvođači kažu da će vam za postavljanje biti sasvim dovoljne tri minute.

Šator dolazi s peći na drva koja teži oko 28 kilograma. Nakon što se zagrije, sauna se može koristiti približno oko pola sata, tijekom kojih ćete se fino iznojiti i detoksicirati – a nakon toga se možete i valjati u snijegu, ako ste dovoljno hrabri i okoliš vam to dopušta.

Za Sweat Tent trenutačno je u tijeku financiranje na Indiegogou, a kupci koji se odluče prijaviti mogu očekivati popust od 26 posto na preporučenu maloprodajnu cijenu.

"Tijekom prošle godine razvili smo tradicionalnu saunu na drva kakvu svijet nije vidio. Bez obzira na to jeste li dugogodišnji ljubitelj saune ili želite izgraditi novu wellness-rutinu, Sweat Tent će vam to omogućiti", tvrde proizvođači. 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju