Jeste li ikada spavali u šatoru koji je bio privezan za tri stabla i lebdio u zraku? Connect 3.0 tvrtke Tentsile je upravo takav model. To je nevjerojatna opcija za kampiranje tijekom cijele godine i sve one koji se fizički žele odvojiti od mokrog i hladnog tla ili pak stvorenja koji gmižu noću po prirodi.

Connect 3.0. je prostrani šator za dvije osobe i s krevetom duljine 3 metra koji vam omogućava da spavate kao na oblaku. Preporučuje se da ga vežete na visini oko 1,2 metara. Opremljen je brojnim unutarnjim džepovima za pohranu te širokim podnim mrežama za odlaganje stvari.

On kombinira udobnost i fleksibilnost visećih mreža sa sigurnošću i pouzdanošću klasičnog šatora. Osnivač tvrtke Tenstile, arhitekt Alex Shirley-Smith je prvi ovakav šator osmislio 2013. godine, a želio je napraviti laganu i prijenosnu kućicu na drvetu za ljubitelje boravka na otvorenom koju mogu ponijeti gdje god se nalazili.

Šator koji se veže između dva stabla Šator koji se veže između dva stabla (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Kada pada kiša, na vrh šatora navucite navlaku za kišnicu i spavajte bez briga. Kada je vrijeme suho – uklonite navlaku i spavajte samo s mrežom protiv insekata uživajući u pogledu na nebo s tisuću prekrasnih zvijezda.

Ova robusni šator napravljen je traje, a ima nosivost do 440 kilograma. Ako u blizini nemate stabala za koje se može privezati, postaviti ga možete i na tlu uz pomoću Ground Copneversion kompleta. Brzo se i jednostavno postavlja te rastavlja, a cijeli stane u tek jednu torbu veličine ruksaka.

Prodaje se preko internetske stranice Tentsilea po cijeni od 599 eura. Više o njegovim karakteristikama čitajte na službenim stranicama proizvođača.

Šator na kat: Super udobna ideja za ljude koji vole spavati na otvorenom Možete ga postaviti i na vodi Dookan je idealan za ribiče Šator na kat Dookan +0 Šator na kat Dookan

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju