Simpatični glavni grad Crne Gore, Podgorica idealna je prva postaja, ako želite uživati u prelijepom crnogorskom priobalju ili još bolje, ostvariti dugogodišnju želju za posjet Durmitoru.

Dobro je prometno povezana s ostalim dijelovima zemlje pa su ove povoljne povratne karte iz Zagreba idealne ako ove godine planirate u Crnu Goru. Podgorica je i dobar izbor za godišnji jer ima sve - od zanimljive arhitekture, uzbudljivog noćnog života, brojnih zelenih površina i mnoštva povijesnih atrakcija, to je europsko odredište koje jednom trebate posjetiti, ako budete imali za to prilike.

Od Zagreba do Podgorice možete u sljedećim terminima:

7. 9. 2021. – 11. 9. 2021. – 203 kn
7. 9. 2021. – 15. 9. 2021. – 383 kn
14. 9. 2021. – 25. 9. 2021. – 301 kn
14. 9. 2021. – 21. 9. 2021. – 278 kn

Let do Podgorice iz Zagreba traje tek nešto više od 1 sata, a letite kompanijom RyanAir. Ako vas brinu dimenzije prtljage, pročitajte naš članak o dimenzijama prtljage koju dobivate uz plaćenu kartu, a podsjetite se i zašto se cijene avionskih karti toliko često mijenjaju na dnevnoj razini.

Politika prtljage kod Ryan Air kompanije

U navedenu cijenu uključena je jedna torba (ruksak ili torba za laptop) dimenzija 40 x 25 x 20 cm, koju sa sobom na avion unosite besplatno, no za nešto duža putovanja morat ćete odabrati dodatnu prtljagu. Više informacija potražite ovdje.

Važne informacije prije samog putovanja

Prije nego se odvažite na planiranje putovanja i samog odlaska na zračnu luku, savjetujemo vam da istražite koje su aktualne mjere na snazi u Crnoj Gori. Aktualne informacije možete pratiti ovdje.

Puno, ali puuuuno fotkajte i fotke objavite na Instagramu. Ne zaboravite postaviti hashtag #punkuferhr. Ostanite zdravi, pratite preporuke nadležnih institucija i, najvažnije od svega - uživajte!
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju