Eindhoven je nizozemski glavni grad dizajna! Eindhoven vrvi kreativnošću, jedinstvenim žarištima i inovacijama. Grad je događaja bez premca, koji spajaju dizajn i tehnologiju, ali i grad koji nudi izvrsnu kupovinu i hranu. Ta kombinacija moderne metropole i tipično brabantskog ambijenta znači da je Eindhoven jedan od najuzbudljivijih gradova u Nizozemskoj, a sada ga lakše možete posjetiti zahvaljujući RyanAir kompaniji i povoljnim letovima iz Zagreba.

Od Zagreba do Eindhovena možete u sljedećim terminima:

10. 12. – 13. 12. 2021 = 263kn
3. 12. – 6. 12. 2021 = 293 kn
6. 12. – 13. 12. 2021 = 330 kn
6. 12. – 10. 12. 2021 = 345 kn

Let do nizozemskog grada Eindhovena iz Zagreba obično traje oko dva sata. Putujete kompanijom RyanAir, a ako vas brinu dimenzije prtljage pročitajte naš članak o dimenzijama prtljage koju dobivate uz plaćenu kartu. Podsjetite se i zašto se cijene avionskih karti toliko često mijenjaju na dnevnoj razini.

Politika prtljage kod Ryan Air kompanije

U navedenu cijenu uključena je jedna torba (ruksak ili torba za laptop) dimenzija 40 x 25 x 20 cm, koju sa sobom na avion unosite besplatno, no za nešto duža putovanja morat ćete odabrati dodatnu prtljagu. Više informacija potražite ovdje.

Važne informacije prije samog putovanja

Prije nego se odvažite na planiranje putovanja i samog odlaska na zračnu luku, savjetujemo vam da istražite koje su aktualne mjere na snazi u Nizozemskoj. Aktualne informacije možete pratiti ovdje. Kako se Hrvatska nalazi na listi rizičnih zemalja, za putovanje u Nizozemsku biti će vam potrebna potvrda o cijepljenju, negativan test ili potvrda da ste preboljeli COVID 19.

Puno, ali puuuuno fotkajte i fotke objavite na Instagramu. Ne zaboravite postaviti hashtag #punkuferhr. Ostanite zdravi, pratite preporuke nadležnih institucija i, najvažnije od svega - uživajte!
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju