Vožnja biciklom je iznimno zdrava aktvnost koja jača mišiće, potiče sagorijevanje kalorija, podiže raspoloženje i daje energiju. No koliko zdravstvenih benefita zapravo dobivate ako vozite bickl u gustom prometu i udišete ispušne plinove stotine motornih vozila?

Baš zato mnogi nazvaju Iwind revolucionarnim novim proizvodom koji će od velike koristi biti biciklistima u velikim gradovima.

Slika nije dostupna Odabrano Predobro! Mobilni kamper koji se "pretvara" u kuću na dva kata

Riječ je o maski s ugrađenim pročišćivačem zraka koja se lako spaja na bilo koju biciklističku kacigu, a koja je napravljena od reciklirane plastike i silikona.

Pročišćivač obuhvaća zamjenjivi filtar i ventilator na litijsku bateriiju koja se može puniti. Ne samo da pročišćivač filtrira zrak i blokira prolaz minijaturnih čestica i od 0,4 mikrona, već i eliminira bakterije u zraku.
Pročišćeni zrak se ispušta direktno na područje nosa i usana, a može ga čak i zagrijati tijekom ledenh dana.

Slika nije dostupna Odabrano Podmornica za dvoje koju možete dovući do mora na prikolici automobila

Za razliku od običnih maski za lice, Iwind se ističe jer ne zamagljuje stakla na naočalama biciklista, ne dodiruje lice, ne mijenja boju glasa nositelja, te se ne mora brisati nakon upotrebe.

U tijeku je Kickstarter kampanja za prikupljanje novčanih sredstava koji će omogućiti širu proizvodnju Iwinda. Kako ovaj koristan gadget može biti vaš, otkrjte ovdje.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju