Nepozvani gosti poput komaraca lako mogu pokvariti zabavu za toplih dana i večeri pa ako razmišljate o dovoljno jakom uređaju pomoću kojeg će vas te beštije ostaviti na miru, Thermacell ima rješenje.

Radius Zone Mosquito Repellent – Gen 2.0 simpatična je i učinkovita naprava koja olakšava život stvarajući zonu sigurnu od komaraca.

Uređaj koji stane u ruku lako možete ponijeti sa sobom i staviti na stol ili deku za piknik bez straha da će loši mirisi pokvariti okus hrane – ili pića. Thermacellov repelent djeluje bez napornih zvukova, stvarajući nevidljivu zaštitnu mrežu pomoću sintetički dobivenog aletrina - sredstva protiv komaraca koje oponaša biljni piretrin.

Dovoljno je pričekati 10 do 15 minuta da Thermacell "proradi" i ispusti dovoljnu količinu sredstva u krugu od deset četvornih metara kako bi komarci shvatili poruku i ostavili vas na miru.

Nakon što se napuni do kraja, uređaj šest sati ispušta aerosol van struje, a radi i priključen na punjač. Da bi se potrošilo jedno punjenje sredstva potrebno je oko 40 sati, a nove spremnike s "gorivom" jednostavno možete kupiti na Amazonu.

Thermacellov repelent jedan je od najpopularnijih te vrste na internetu, a sudeći prema brojnim recenzijama avanturista, 350 kuna neće biti bačeni novac.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju