Magic Grill ime je modularnog, prijenosnog električnog roštilja kojeg je osmislio Haruo Matsunaga. On dolazi s pomičnom bazom, ultra tankim grijačem i vrućom pločom za pečenje debljine oko 3 milimetara koji omogućava laku upotrebu i jednostavno pohranjivanje.

Na njemu možete ravnomjerno termički obraditi različite vrste mesa, ribe i povrća ili pak ispeći palačinke. Baš zato nameće se kao izvrsno rješenje za male kuhinje, ali i kao pomoć prilikom kampiranja ili boravka na mjestima s ograničenim kuhinjskim pomagalima.

Tatamel e-bike - 4 Odabrano Električni skuter veličine kufera: Sklopivi ljubimac koji vam neće tako lako ukrasti

Magic Grill prepoznat je od strane Good Design Awardsa u kategoriji aparata za kuhanje za 2021. godinu jer ima za cilj riješiti probleme pohrane koji obično prate tradicionalne glomazne električne roštilje. Naime, zbog svoje pomične baze vrlo lako se umeće u pretrpan ormarić ili ruksak.

Prodaje se preko internetske stranice Abiena po cijeni od 19.800 japanskih jena, odnosno oko 1165 kuna.

Kakva ideja! Kamper na napuhavanje koji "stane" u mikroautomobil Microlino camper na napuhavanje - 1 Microlino camper na napuhavanje - 2 Microlino camper na napuhavanje - 4 +0 Microlino camper na napuhavanje - 3

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju